Jump to content
boba7a

скоростна кутия

Recommended Posts

колеги става ли скоростната кутия от д15б2 на д15б7 без преправяния..би трябвало да са еднакви нека някой който знае каже... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доколкото знам цялата Д серия са взаимнозаменяеми !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се на колегата ,че му ползвам темата :lol: .Интересува ме, кой съединител се ползва (притескателен и феродов) при комбинацията на скоростна кутия от D16Z6: D16Z9 с двигател D15B2 ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доколкото знам цялата Д серия са взаимнозаменяеми !

Бъркаш се колега...един авер за една а9-ка купи 3 докато уцели...на една полуоските са къси на друга шлиците неотговарят...сега е с кутия от а9 която пак непасва напълно-мястото за единият тампон го няма :lol: незнам защо така се получава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма значение даже от д13 става на д16 и обратното за всички Д-серии са еднакви единствената разлика е че има къси и дилги скорости

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма значение даже от д13 става на д16 и обратното за всички Д-серии са еднакви единствената разлика е че има къси и дилги скорости

значи че на д15б7 и д15б2 има разлика в  дължината на скоростите ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи че на д15б7 и д15б2 има разлика в дължината на скоростите ?

Не няма разлика в дължините на скоростите на тези два модела.Колегата имаше предвид като цяло Д-серията.Ако става въпрос за Д13Б2 и Д15Б2 тогава също няма разлика в кутиите,доколкото се простират моите знания.Само на Д13Б2 от 94-та година финалното съотношение е 4.437.Имай предвид,че на Д15Б2 от 4-та генерация кутията е с жило, а на 5-ген. е с хидравлика съединителя.Смисъл да не вземеш цяла кутия от Д15Б2,но от 4-ген и да се мъчиш да я сложиш на Д15Б7 5-ген купето.Кутиите на 5-ген Д15Б2 и Д15Б7 са абсолютно еднакви като предавателни числа и пасват 1:1. Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на двувалките скоростните кутии са различнидали може да се сложи такава скоростна кутия на едновалка не знам, но ще трябва доста неща да се сменятнапример полуоските на двувалките са с еднаква дължина, и има междинна полуоска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кой съединител се ползва (притескателен и феродов) при комбинацията на скоростна кутия от D16Z6: D16Z9 с двигател D15B2 ?

:) ?http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry262684 Al_Capone, да не би за тази тема да става въпрос ;) Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ами някъде тук но в мометна ми е трудно да го изровя имаше тема за това нещо. И Olmy беше изровил парт номерата и комбинациите и кой съединител за кой мотор от D-серията е предписан от Honda.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...