Jump to content
rusen4e

Монтиране на Srs на английски сивик

Recommended Posts

Здравейте,Сивика ми няма тази екстра и се чудя дали има възможност да се инсталират въздушни възглавници. Сигурно най-добре би било ако отида в Бултрако и там да ме офертират с едни 1000-2500 лева, защото това е система, която спасява живота, но тъй като нямам тези пари ми е интересно какво ви е мнението, дали е възможно да се монтират въздушни възглавници "втора употреба". В раздела "Продава части" има няколко оферти, но не знам точно какво трябва да сменя, дали е задължително да сменя комп-а и таблото с уредите или само пластмасата на таблото. Благодаря ви предварително за всички изказани мнения по въпросите ми и само бих искал да ви помоля да си спестите изкавания от рода "по-добре я продай и си купи такава с еърбегове".

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала за идеята безопастноста никога не е излишна.Според мен си слагай колана винаги,мисля че осигурява по-добра безопастност от това да имаш еърбег и да караш без колан.Без колана никой еърбег не може да те спаси при по сериозен удар(да не дава Господ).Виждал съм много грози гледки със спукани еърбегове от хора,които не са си сложили колан. :D Успех в начинанието.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1500-2000 лв ти е само централата :D в БултракоТрябват ти коланите,централата с инсталацията, волана и 2-та еърбега.Пиши ми на лични ако изкаш оферта

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...