Jump to content
TANKISTA

заваряне на гърнета

Recommended Posts

Момчета, ако някой може да препоръча каде в Пловдив заварят гарнета качествено, че където ми е бил катализатора са заварили тръба, обаче явзо заварката не е била от най-качествените и сега се е отворила и има едно дразнещо съскане и явно са се посукали и оттогава ми се лашка и отзаде накрайника в бронята. Два много дразнещи звукови ефекта ;) .Благодаря предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,ако беше в София,вършехме работа на момента и то качествено!Искам да те успокоя,че проблемът ти съвсем не е сложен и при който и да отидеш,ще ти го оправи,стига да ремонтира гърнета и генерация!Това с тръбата е широка практика и евтин вариант,затова го предпочитат,макар че най-добре си е нов катализатор,ама е скъпо! А и не се бави много,да не разбиеш меката връзка от вибрациите! :dry:

Редактирано от mam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Караш по бил.Македония,като идваш от първо РПУ,точно преди крастовището на халите,в кичука завиваш на дясно,и пак в дясно е сервиза,много са добри!Успех :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие не знаете най-сериозния майстор на гърнета в тоя град. Че днеска я карам колата аз при въпросния пич, че ми го препоръчаха и я оставих на колегата му, като се останови че ми е запушено задното гърне и яко надува а отзад нищо не излиза. И обаждам му се аз към 3 часа някъде и ми дига майстора - ти вика момче знаеш ли че съм фен на Хонда и съм официалния майстор на клуба за Пловдив...е че викам незнаех ама това е страхотно, дойдох при теб понеже те препоръчаха. Че въпроса е че човека работи супер професионално и бързо и горещо ви го препоръчвам, а се оказа, че на Хондите обръща специално внимание. :D Пича се казва Бисер Димитров-Шопаадрес: Пловдив, ул.Марин Дринов 9тел: 0896 287837Ако искат модераторите могат да вдигнат темата като важна, за да знаят за в бъдеще момчетата каде да ходят, ако искат да не я вдигат.Здраве да е :D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...