driver 1 #1 Публикувано 2 Февруари, 2009 Интересувам се как се свалят задните странични кори и задната седалка. На колицата ми има малко понатиснато и искам да го бутна отвътре да се поизправи, но за целта трябва да сваля едната задна кора и долната /и горната/ част на седалката. Ще съм признателен ако някой сподели как точно да ги сваля без да счупя нещо като налучквам кое откъде се сваля.Ако има и снимков материал ще е супер!Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 2 Февруари, 2009 дърпаш седалките да паднат и махаш мукета отзад които влиза в багажникаще видиш в двата края на седалките има планки в болтове. развиваш и вадиш облегалките. долната седалка е с 1 болт отвиваш и я вдигаш и дърпаш.За корите:махаш си нещата около резервната гума и вадиш щипките които са на средната пластмаса (тая между лявата и дясната кора)после дърпаш пластмасата нагоре. Махаш капака на колоните и отвиваш де що има рапидка по кората. има и 2 щипки мисля. Отвиваш релсата на колана долу. Кората се вади отзад напред с дърпане настрани като внимаваш да не счупиш щипките на самата кора. Мисля че е това в общи линии. дано съм бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #3 Отговорено 3 Февруари, 2009 дърпаш седалките да паднат и махаш мукета отзад които влиза в багажникаще видиш в двата края на седалките има планки в болтове. развиваш и вадиш облегалките. долната седалка е с 1 болт отвиваш и я вдигаш и дърпаш.За корите:махаш си нещата около резервната гума и вадиш щипките които са на средната пластмаса (тая между лявата и дясната кора)после дърпаш пластмасата нагоре. Махаш капака на колоните и отвиваш де що има рапидка по кората. има и 2 щипки мисля. Отвиваш релсата на колана долу. Кората се вади отзад напред с дърпане настрани като внимаваш да не счупиш щипките на самата кора. Мисля че е това в общи линии. дано съм бил полезенмного изчерпателно,ама колегата не казва каква муе колата)))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 3 Февруари, 2009 пише 6ген. това е за хетчбек, но е добре и колегата да уточни дали не му е англичанка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
driver 1 #5 Отговорено 3 Февруари, 2009 Колата е Сивик 6-тa генерация, японка, хечбек. Мерси за изчерпателния отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikyo 3 #6 Отговорено 21 Ноември, 2013 долната седалка е с 1 болт отвиваш и я вдигаш и дърпаш.Къде по-точно е този болт? Някъде отдолу ли се пада? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #7 Отговорено 22 Ноември, 2013 В средата на седалката, в задната и част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове