Jump to content
Otto Kluge

Honda Civic Coupe, 7 Gen.

Recommended Posts

Колеги,

Налага ми се да си продам любимката :D

Първи собственик съм й въобще. Купувана е от щатите 2005-та година. Карана е основно в Corpus Christi, Tx.

Не е настъпвана. Пазена е безупречно откъм двигател и ходова част. Дамаската има нужда малко да се почисти, но нарочно нищо не искам да правя, за да се види реалното състояние.

Докарана е в България през август 2008 г. На територията на страната почти не е използвана. Зимува в отопляем гараж към този момент.

Малко информация:

Марка: Honda Civic Coupe LX Special Edition

Цвят: Черен металик

Година производство: 2005

Пробег: 44.000 мили или 70.000 реални километра

Двигател: VTEC, 1.700 куб.см., 125 к.с.

Трансмисия: Автоматична

Eкстри: Всички стандартни за модела - централно заключване, ел.стъкла, ел.люк, хидравлика на волана, ABS, фабрично стерео (6 дисков changer, четящ MP3 и rewritable дискове).

Оригиналните фарове и габарити съм ги сменял, защото не ми допадаха. В последствие смяната се оказа оправдана, защото с оригиналните светлини нямаше да мина Технотест в България. Джантите са серийни за модела. Гумите няма да е лошо да се сменят. По принцип имат още остатъчен ресурс за около 10-15.000 км. Ремъци, трансмисионни и двигателни масла смених малко преди да се върна. Ще я продам заедно с една 16 цолова джанта, за която бях пускал обява във форума.

Цена: 18.600 лв.

Телефон: 089 6151579

Който има въпроси по колата да пита - на лични или телефон. Коментирам цената само при оглед и сериозен интерес.

Ето и малко снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33...mp;pid=10355015

Забравих да допълня: Имам още един комплект афтърмаркетски фарове и габарити. Ще дам и тях, защото така или иначе продаване тук нямат.

Редактирано от Oto Kluge

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последна цена: 14.500.Нов телефон за контакт: 087 8695191

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found