Jump to content
stan4o__vd

Осветление на таблото не работи

Recommended Posts

Здравейте! :yawn: Скоро си направих регистрацията във форума и още не го разбирам много,много!Имам хонда сивик 1.6;95г;седан и имам малък проблем:цялото ми табло и часовника не светят!Най-напред си помислих че е бушон,но не открих да има изгорял.Някой ако може да даде съвет,да ми каже какво да правя!Мерси предварително :yawn:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре дошъл колега!да те питам така си купи колата или изведнъж изгаснаха,и друго на парното светят ли лампичките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега трябва да разглобиш средната конзоло,точно зад часовника има крушка и за врътките на парното по същия начин.Успех с начинанието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж в "Полезни технически теми"!!Там има дори със снимки кое,къде и как да стане.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А габарити имаш ли? ;)Ако не светят само оборотомер, скоростомер и часовник най-вероярно е буксата която се намира при предпазителите в краката ти. :D Особено, ако е комбинирано с несветещи габарити. ;)Обикновено се проявява при хубаво време. Ако стане много влажно като с "магия" се оправя и после пак. Влагата помага на клеясалите клеми и прави контакт.Аз и още няколко човека вече сме си чупили главата с това. Да е жив и здрав, Николчо - още го споменавам с добро. 2 месеца търсих проблема, докато ме светне от какво е. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега!така съм я купил,а иначе не светят и копчетата на парното!запалката свети и по таблото нищо друго!има копче за регулиране на светлината на таблото,но не става нищо.а да са изгорели всички диодчета не ми се вярва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А габарити имаш ли? :PАко не светят само оборотомер, скоростомер и часовник най-вероярно е буксата която се намира при предпазителите в краката ти. ;) Особено, ако е комбинирано с несветещи габарити. ;)Обикновено се проявява при хубаво време. Ако стане много влажно като с "магия" се оправя и после пак. Влагата помага на клеясалите клеми и прави контакт.Аз и още няколко човека вече сме си чупили главата с това. Да е жив и здрав, Николчо - още го споменавам с добро. 2 месеца търсих проблема, докато ме светне от какво е. :D

мерси колега,утре ще се поразровя да видя какво ще направя,па дано да стане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега трябва да разглобиш средната конзоло,точно зад часовника има крушка и за врътките на парното по същия начин.Успех с начинанието.

марси колега утре ще ги сваля и ще видя какво мога да оправя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

провери бушоните наистина както трябва 1по1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found