stan4o__vd 0 #1 Публикувано 2 Февруари, 2009 Здравейте! Скоро си направих регистрацията във форума и още не го разбирам много,много!Имам хонда сивик 1.6;95г;седан и имам малък проблем:цялото ми табло и часовника не светят!Най-напред си помислих че е бушон,но не открих да има изгорял.Някой ако може да даде съвет,да ми каже какво да правя!Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 2 Февруари, 2009 добре дошъл колега!да те питам така си купи колата или изведнъж изгаснаха,и друго на парното светят ли лампичките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #3 Отговорено 2 Февруари, 2009 колега трябва да разглобиш средната конзоло,точно зад часовника има крушка и за врътките на парното по същия начин.Успех с начинанието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #4 Отговорено 2 Февруари, 2009 Виж в "Полезни технически теми"!!Там има дори със снимки кое,къде и как да стане......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #5 Отговорено 2 Февруари, 2009 А габарити имаш ли? Ако не светят само оборотомер, скоростомер и часовник най-вероярно е буксата която се намира при предпазителите в краката ти. Особено, ако е комбинирано с несветещи габарити. Обикновено се проявява при хубаво време. Ако стане много влажно като с "магия" се оправя и после пак. Влагата помага на клеясалите клеми и прави контакт.Аз и още няколко човека вече сме си чупили главата с това. Да е жив и здрав, Николчо - още го споменавам с добро. 2 месеца търсих проблема, докато ме светне от какво е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o__vd 0 #6 Отговорено 2 Февруари, 2009 здравей колега!така съм я купил,а иначе не светят и копчетата на парното!запалката свети и по таблото нищо друго!има копче за регулиране на светлината на таблото,но не става нищо.а да са изгорели всички диодчета не ми се вярва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o__vd 0 #7 Отговорено 2 Февруари, 2009 А габарити имаш ли? Ако не светят само оборотомер, скоростомер и часовник най-вероярно е буксата която се намира при предпазителите в краката ти. Особено, ако е комбинирано с несветещи габарити. Обикновено се проявява при хубаво време. Ако стане много влажно като с "магия" се оправя и после пак. Влагата помага на клеясалите клеми и прави контакт.Аз и още няколко човека вече сме си чупили главата с това. Да е жив и здрав, Николчо - още го споменавам с добро. 2 месеца търсих проблема, докато ме светне от какво е. мерси колега,утре ще се поразровя да видя какво ще направя,па дано да стане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o__vd 0 #8 Отговорено 2 Февруари, 2009 колега трябва да разглобиш средната конзоло,точно зад часовника има крушка и за врътките на парното по същия начин.Успех с начинанието.марси колега утре ще ги сваля и ще видя какво мога да оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #9 Отговорено 2 Февруари, 2009 провери бушоните наистина както трябва 1по1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове