automotive 0 #1 Публикувано 1 Февруари, 2009 Тече ми от близо година помпата на съединителя тази която е на педала.Все доливам но ми писна да тече и да цапа .Как да постъпя да и сменя гумичките да сложа оригинални .Или да си купя нова не оригинална помпа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 1 Февруари, 2009 Има ремонтни комплекти,смени гумичките според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #3 Отговорено 1 Февруари, 2009 Ако си от Пловдив проблема ти се решава с 4лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #4 Отговорено 1 Февруари, 2009 КолегиРемонтния комплект от Бултрако (комплект бутало с уплътненията) в зависимост от колата е към 80- 100 лева някъде, толкова ли ви е скъпо, за да си купите оригинално ?по- евтиното винаги излиза по- скъпо, но всеки сам си решава, мисля, че някои части трябва да са оригинални Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #5 Отговорено 1 Февруари, 2009 брей говорите се едно ще сменя скоростна кутия ...толкова ли немойе да се намери здрава помпа ако е толкова зле пиши ще ти пратя една. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #6 Отговорено 2 Февруари, 2009 нова помпа от Ниппартс е около 100лв, едва ли е качествена като оригиналната, но Бултрако искат 300 ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #7 Отговорено 2 Февруари, 2009 (Редактирано) Тече ми от близо година помпата на съединителя тази която е на педала.Все доливам но ми писна да тече и да цапа .Как да постъпя да и сменя гумичките да сложа оригинални .Или да си купя нова не оригинална помпа ?погледни и другата при двигателя защото при мен се бяха скапали и двете Редактирано 2 Февруари, 2009 от KONI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове