Jump to content
automotive

Помпа съединител

Recommended Posts

Тече ми от близо година помпата на съединителя тази която е на педала.Все доливам но ми писна да тече и да цапа .Как да постъпя да и сменя гумичките да сложа оригинални .Или да си купя нова не оригинална помпа ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ремонтни комплекти,смени гумичките според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си от Пловдив проблема ти се решава с 4лв. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КолегиРемонтния комплект от Бултрако (комплект бутало с уплътненията) в зависимост от колата е към 80- 100 лева някъде, толкова ли ви е скъпо, за да си купите оригинално ?по- евтиното винаги излиза по- скъпо, но всеки сам си решава, мисля, че някои части трябва да са оригинални :lol:Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брей говорите се едно ще сменя скоростна кутия ...толкова ли немойе да се намери здрава помпа :lol: ако е толкова зле пиши ще ти пратя една.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нова помпа от Ниппартс е около 100лв, едва ли е качествена като оригиналната, но Бултрако искат 300 ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тече ми от близо година помпата на съединителя тази която е на педала.Все доливам но ми писна да тече и да цапа .Как да постъпя да и сменя гумичките да сложа оригинални .Или да си купя нова не оригинална помпа ?

погледни и другата при двигателя защото при мен се бяха скапали и двете Редактирано от KONI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...