Jump to content
mam

Какъв ксенон трябва да сложа на ЦРВ 2001г.

Recommended Posts

Какъв ксенон трябва да сложа на ЦРВ 2001г. и колко горе-долу би струвало?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На отзовалите се,благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Н4 ти трябва колега за цена според колкото си намериш от 100 до 200 има цени че и повече :) сапоред зависи какво е производството .Аз карам на мойта с немски ксенон и съм адски доволен как свети :) Можеш да си сложиш и би ксенон ама реално ще го ползваш адски рядко и то за кратко защото можеш да го пускаш само като няма коли извънградско,защото и на къси като караш пак ще им светиш на хората тъй като си с английски фарове а спектъра на светлината е обратна на нащи и свети кофти в очите на хората по добре вземи някъкви мерки да свалиш фара или да го смениш ако ще слагаш ксенон .ПП: сега като се замисля може и да се бъркам и твойта да не е с дясна дирекция,сори ако се бъркам ама пак е идея за другите които имат :)

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз за прелюда скоро взех Н4 за 140лв. без мотажа обикновен ксенон би ксенона е по скъп отиваше май над200лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Н4 ти трябва колега за цена според колкото си намериш от 100 до 200 има цени че и повече :( сапоред зависи какво е производството .Аз карам на мойта с немски ксенон и съм адски доволен как свети :( Можеш да си сложиш и би ксенон ама реално ще го ползваш адски рядко и то за кратко защото можеш да го пускаш само като няма коли извънградско,защото и на къси като караш пак ще им светиш на хората тъй като си с английски фарове а спектъра на светлината е обратна на нащи и свети кофти в очите на хората по добре вземи някъкви мерки да свалиш фара или да го смениш ако ще слагаш ксенон .ПП: сега като се замисля може и да се бъркам и твойта да не е с дясна дирекция,сори ако се бъркам ама пак е идея за другите които имат :(

Е защо да съм с английски фарове,ЦРВ-то не ми е с обратна дирекция,докарах го от Германия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да явно те бъркам :( ами тогава смело слагай Н4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...