fenixsz 0 #1 Публикувано 28 Януари, 2009 Хонда рулират с това... Далеч по-интересно от хибридните щуротии, които едва ли не се опитват да са като перпетомобиле...http://www.youtube.com/watch?v=52L-nQ-LTew Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 28 Януари, 2009 невероятно е Това е било доста неизпълнима мечта на авто производителите , но ето ,че Японците както винаги са недостижими във всяко отношение и за тях няма невъзможни неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #3 Отговорено 28 Януари, 2009 Хонда дават отговор на въпроса: Какво ще стане, когато петролът се изчерпи ? Отговорът е : Ще дойде денят на Honda FCX Clarity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenixsz 0 #4 Отговорено 28 Януари, 2009 Хонда дават отговор на въпроса: Какво ще стане, когато петролът се изчерпи ? Отговорът е : Ще дойде денят на Honda FCX Clarity Yep, baby! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 28 Януари, 2009 Много ми хареса начина, по който представиха колата, особено завършващата реплика. Хубаво е като те погъделичка отвътре - "Хей, аз съм фен на марката, която ще запази утрешния ден" Супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #6 Отговорено 28 Януари, 2009 http://www.dailytech.com/Breakthrough+Make...rticle14068.htm накратко - направили са катализатор, който при стайна температура след прилагане на слаб ток, разлага етанола (C2H5OH) на водород и въглероден двуокис! В резултат бъдещето на FCX изглежда много по-възможно! Зареждаш етанол, а горивните клетки окисляват получения водород. А и никога няма да закъсаш без гориво на път - сипваш малко шльокавица и газззз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DazzleDream 0 #7 Отговорено 3 Февруари, 2009 а въх..аз тамън на скоро се чудех кой ще е пусне K.I.T.T.3000 на пазара първи.. То наште ще бъдат ве.. !кат ги гледам са се затичкали натам.. браво.. аз обаче още карам баба хонда и от сегашното ми положение това ми изглежда твърде FUTURE. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове