Lesov 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2009 Здравейте колеги от няколко дни лявото въшно каре започна да пука при завой.Нормално ще го сменям.Вдигнах колата маншона е разпокасан сичко си е както трябва обаче имам 2 хонди на части Сивик 1.5 90к.с. хечбек 94г и една Англичанка 1.4 90к.с. 95г Въпроса ми е дали каретата от някоя от 2те хонди могат да станат на моята Хонда Сивик Д16з6 защото цената на ново каре е космическа П.П: Благодара предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venci_vin 0 #2 Отговорено 28 Януари, 2009 Здравейте колеги от няколко дни лявото въшно каре започна да пука при завой.Нормално ще го сменям.Вдигнах колата маншона е разпокасан сичко си е както трябва обаче имам 2 хонди на части Сивик 1.5 90к.с. хечбек 94г и една Англичанка 1.4 90к.с. 95г Въпроса ми е дали каретата от някоя от 2те хонди могат да станат на моята Хонда Сивик Д16з6 защото цената на ново каре е космическа П.П: Благодара предварителноКолега,ако търсиш карето в официалните представители,цените са сериозни. Но има корейски и др.карета по магазините на цени 50-70лв. Въпрос на лична преценка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 28 Януари, 2009 на моита каретата ги сменях-по 90 лв на брои.новиима и по ежтини мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lesov 0 #4 Отговорено 28 Януари, 2009 Колата мисля да я продавам щото изкам да се качвам вече на 6та генерация обаче каре ще взема хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 31 Януари, 2009 здравей колегааз наскоро сменях на моята 6г дясно външно каре и цените бяха от рода 60лв - китайско или корейско не помняа аз си взех за около 120 японско даже с АБС, макар че моята няма, но то не пречелопазарувах от фирма ФУГО и останах много доволенФугои успех с намирането на следващата хондела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове