Jump to content
geri099

Стържене в зоната на хидравликата

Recommended Posts

Здравейте какзвам се гери.Проблемам ми е следния когато колата е студена започва да стърже(ще кача снимка за да покава коя област)Няколко пъти ходих на сервиз но те тека и не го чуха(не винаги го прави).Казаха всичко е наред.Мои приятел които работи в сервиз го чу за съвсем малко и първо посисли че е това там което завърта хидравликата но след като махна ремъка които го завърта отново се чу звука много силно и внезапно спря.Колата е хонда сивик 1.5,92 ра година D15Z1.Казаха ми че може да е ролката на ангренавния ремък.НО тои е сменян преди 1 година и половина и е на 20 хил километра-а ми казаха че трябва да се сменя след 50 хил. километра или 3 години.Ако можете да ме насочите кам нещо ще сам ми много благодарна.Страх ме да не ми се скаса ремака защото четох доста неприятни неща.Благодаря ви.

Публикувано изображение

Редактирано от geri099

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ролка или водна помпа :) Ролката мисля че беше към 60 лв и помпата там някъде. П.П:Темата май е за Технически :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ролката е 50 кинта :P А това че си я сменяла НЕ означава че не се е прее*ала !!! Отиди в сервиза на габровските хонда фенове и може да измислят от какво е ;) п.п. Сервиза се намира в "Алеко" и работи в Неделя от 14:00 часа ;) или на повикване ама зависи кой ти трябва :D п.п.п. Леле майко :D и з1-цата е със същия псевдо смукател :D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за бързия отговор.Утре ще отида отново в някои севиз и дано се разбере от каде е наистина проблема.Страхотен форум.Аз не знаех за него до днес. :P .Поздрави на всички и ... нямам думи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте какзвам се гери.Проблемам ми е следния когато колата е студена започва да стърже(ще кача снимка за да покава коя област)Няколко пъти ходих на сервиз но те тека и не го чуха(не винаги го прави).Казаха всичко е наред.Мои приятел които работи в сервиз го чу за съвсем малко и първо посисли че е това там което завърта хидравликата но след като махна ремъка които го завърта отново се чу звука много силно и внезапно спря.Колата е хонда сивик 1.5,92 ра година D15Z1.Казаха ми че може да е ролката на ангренавния ремък.НО тои е сменян преди 1 година и половина и е на 20 хил километра-а ми казаха че трябва да се сменя след 50 хил. километра или 3 години.Ако можете да ме насочите кам нещо ще сам ми много благодарна.Страх ме да не ми се скаса ремака защото четох доста неприятни неща.Благодаря ви.

Публикувано изображение

колежката,имам сащия проблем само че моята го прави когато си поиска няма значние дали е топла или студена.Апак не ми се дават пари напразно да я отварят.Понеже не я били чули.Какво стана при тебе устновихте ли проблема?Гледам поста ти ...двигатели те ни са сащите.Да не би това да е нещо фабрично?Или "майсторите" в България са 1 от най-добрите http://forums.hondabg.com/style_images/hon...icons/icon1.gif

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах подобен проблем след смяна на ангренажен ремък и ролка.Между 1500 и 2200 оборота се чуваше все едно че ремъка се удряше в предпазния капак.Закарах я пак при майстора отпусна ролката и проблема бе решен но........ Декември в големите студове когато сутрин я запаля за около 1-2 минути пак се чуваше подобно трополене казаха че най вероятно е водната помпа.Сега като се стопли го няма и трополенето което при мен беше едва забележимо :) .Не я карай по много майстори, намери някой които наистина да разбира от Хонда ;) .Майстори много ама кадърни малко :rolleyes: .В Сливен бих ти препоръчал Софроний ама гледам че си от далеко :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:( колата ми я оправи 1 пич от форума няма да казвам имена обаче да кажа беше генератор там имало нещо .... ама го оправи пича Редактирано от geri099

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

малко касно пиша ама за терориста-ролка 35 лева ,ремък 42 лв,а това за алеко :(

Редактирано от geri099

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си мисля за алтернатор понеже имам абсолютно същото скърцане на студена кола, и после само си изчезва. не е хидравлика или ролка на ангренажа. не е и водна помпа (тези неща са ми на 1000км - нови) остава алтернатор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

малко касно пиша ама за терориста-ролка 35 лева ,ремък 42 лв,а това за алеко :D

ами явно нас като на видят такива едни оръфани и ни товарят :(:D от къде си ги купувала ?? (това сериозно)п.п. и кажи кой е тоя момък, че и на мен ако ми се прецака да знам кой да търся :D Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Момъка си знае инак от тук + доставка правете си изводите http://www.kanex.bg/shop/avtochasti/p/remu...%E5%ED%E0%E6%ED

Редактирано от geri099

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...