dani13 0 #1 Публикувано 26 Януари, 2009 Здравейте, колеги имам един въпрос - от една седмица нещо започна да тропа / на желязо/ от долната страна на шофъорската страна, но не мога да разбера откъде - чува се точно посредата. Появава се при тръгване в рамките на 10 метра почуква 2-3 и при спиране /не мисля че е каре, защото не въртя волана, а само направо/. Ходих в сервиз да ми прегледат ходовата част и казаха че нямало нищо, всичко било здраво. Но този шум много ме дразни. Ако някой има предположение, моля да го сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EAGLE EYE 0 #2 Отговорено 26 Януари, 2009 Аз имам подобен проблем, но при мен тропането е слабо и по тихо от това което ти казваш! При мен е луфт в кормилната кутия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PAKETATA 0 #3 Отговорено 26 Януари, 2009 Дани''Колега според мене тва тропане е биалетка...и аз имах подобен проблем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #4 Отговорено 26 Януари, 2009 Дани''Колега според мене тва тропане е биалетка...и аз имах подобен проблем .благодаря ти за отговора, ще я закарам да погледнат и това, въпреки че ме убеждават че и няма нищо, но все пак нещо тропа. Да те попитам опасно ли е да се кара така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 26 Януари, 2009 ако е биалетка на стабилизиращата щанга НЕ е "опасно". Просто колата става малко по нестабилна отпред.(което в същност може да се окаже опасно). И май по-добре върви в някой друг сервиз, защото тези явно не знаят къде са! Тропа ти нещо отпред и да ти кажят че всичко е ОК е доста смешно. Че то така утре може да ти падне гумата и да се учешиш някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #6 Отговорено 26 Януари, 2009 ако е биалетка на стабилизиращата щанга НЕ е "опасно". Просто колата става малко по нестабилна отпред.(което в същност може да се окаже опасно). И май по-добре върви в някой друг сервиз, защото тези явно не знаят къде са! Тропа ти нещо отпред и да ти кажят че всичко е ОК е доста смешно. Че то така утре може да ти падне гумата и да се учешиш някъде.сега се чух с Омбре и ще отида да я види и ще ви пиша какво е, но каза че може да не е биалетка, но първо нека да я видим, но ще стане към сряда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o_hondata 0 #7 Отговорено 26 Януари, 2009 С подобен проблем съм и аз.Само дето "тропането" е отдясно - отпред и е по-меко,като "пукане".За малко да сменя биалетките/ от много майстори........./,а се оказа, че амортисьора ми се е прецакал и той така "пука". Така,че провери и тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове