Jump to content
kicko

Продава: 2003 Accord Type S

Recommended Posts

Продава се Accord Type S.

Първа регистрация - ноември 2003-та.

Пробег - 118 000 мили.

Един предишен собственик.

Сервизна книжка с общо 10 печата (8 от Хонда сервиз, и последните 2 от друг сервиз).

Докарана на собствен ход от Англия, от мен и един приятел (3 032 km сме изминали с нея, така като си гледам бележките).

Седан, 4 врати, 5 места.

Цвят: сребърен металик.

Двигател: бензин, 2.4 DOHC i-VTEC, 140 kW, 190 hp според едни източници и 186/188 hp според други.

Скоростна кутия: 6 степенна ръчна.

Въздушни възглавници - има няколко :) - освен двете предни има и странични и някакви "завеси", не съм се задълбочавал много, виж снимките.

Ел. стъкла, ел. огледала с подгряване.

ABS, електронно разпределение на спирачното усилие и т.н. - стандарните неща за 2003 Accord моделите. Допълнително има VSA - Vehicle Stability Assist.

Радио/CD плеър, обикновен (няма CD-changer или навигация), с управление от волана.

Двузонов климатроник.

Круиз контрол с управление от волана.

Волана се регулира.

Полукожен салон. Седалките са с ръчно управление. Шофьорската има лостче за lumbal support.

Фарове за мъгла.

Заводска аларма с имобилайзер и централно заключване. Отваряне на багажника от дистанционното без деактивиране на алармата.

2 ключа с дистанционни в тях.

Заден спойлер/антикрило с 3-ти стоп в него - монтирано от дилъра при покупката на колата като нова - има и още един "3-ти стоп" на задното стъкло, който не свети, защото кабела който е бил към него сега отива към спойлера.

17" алуминиеви джанти - оригиналните 17-ки, които се предлагат като опция за този модел.

Гуми 225/45/17.

Албум със снимки: Публикувано изображение

Постарал съм се да нащракам всичко което може да бъде прието като "забележка". По значимите ще ги изброя:

- на предната и задната брони има драскотини и следи от опиране в бордюри,

- задна дясна врата е отваряна малко невнимателно и е задрала в някой парапет,

- лайсната на малкото задно ляво прозорче има ръждясъл участък (нещо май Honda са занемарили антикорозионните защити), също в двигателния отсек има доста скоби с ръжда което прави лошо впечатление, въпреки че не е болка за умиране,

- липсва едно пластмасово капаче до дясното коляно на водача - доколкото разбрах е отделение за монети това там,

- в багажника май липсва една кора отгоре - много голо ми се види така само ламарини и карантии (виж снимките).

Колата е акцизна! 140 кВ по 35 лв. са 4900 лв.

Акциза не е платен все още, но планирам до месец - два ако никой не я иска така, да си го платя и да си я регистрирам с BG номера (РВ ако трябва да сме по-точни :)).

Цената на колата в този и вид е 13 500 лв. Като, който я вземе на тази цена, получава бонус - ангренажен ремък и ролка HONDA OEM и свещи NGK Laser Iridium Premium, super-duper ала бала - то и без тва други освен iridium за този двигател няма.

Обява в mobile.bg още не съм пуснал, но и това ще стане.

Колата се намира в София.

За контакти - тази тема | лични съобщения | GSM 0889 300 585.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега като преглеждам снимките пак, забравил съм да спомена сред забележките следните 2:- спирачните апарати са доста ръждясали (лош външен вид имам предвид) иначе си спира безпроблемно- предните 2 гуми са различни както от задните 2 така и помежду си :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май май аз ще си я карам. С голям кеф при това... :tooth:Вече има пълно каско и идните празници ще съм из Пловдив с нея.Ако някой от региона иска да я види, да заповяда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...