S2K 1 #1 Публикувано 24 Януари, 2009 Здравейте, съфорумци. Не съм от тези , които често пишат тук, но сега искам да споделя впечатления от запознанството ми с Омбре. Абсолютен професионалист , готин човек и голям Хонда фен, един от най-ценните за Хонда общността в Бг. Сигурен съм , че тези които го познават знаят за какво иде реч. Същото важи и за момчетата , които работят с него ((доколкото знам също съфорумци). Ходих при тях да прегледам един Сивик, който бях харесал по обява. От момента, в който вкараха колата в клетката имах чувство , че работят като екип от F1, без суетене и всеки знае , какво прави. По ходовата част не откриха забележки, но компютърната диагностика отчете, че физически липсват airbags и SRS и още 1-2 по-дребни проблема. Това предполагаше нечисто минало на колата, което се бяха опитали да прикрият с друга електроника, която да лъже борд компютъра , че има airbags и SRS. Естествено, отказах се от покупката и си мисля, колко ценно беше това , че отидох при Омбре , а не в първия сервиз, където вероятно щяха да прегледат предницата и "чичо Колъо" да чуе , че клапаните не тракат.Благодаря ти , Омбре за отделеното време и внимание. п.с. И така, аз все още търся моята Хонда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #2 Отговорено 24 Януари, 2009 Да така е такъв си е ОМБРЕ и всички сме горди , че си го имаме А екипа не само работи , като се едно е от Ф1 но и така лети по състезанията бесния СИВИК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #3 Отговорено 24 Януари, 2009 (Редактирано) Ще си позволя да използвам темата да БЛАГОДАРЯ на ОМБРЕ за многократната помощ която ми е оказал , просто незнам как да го кажа но, Сашо дано ни помагаш и в бъдеще така както и до момента, защото ако не беше ти щях да изпадна в доста големи сериали на няколко пъти .Благодаря ти Омбре че си усмихнат , весел , добър майстор и че ни изтрайваш глупостите и проблемите с които те занимаваме.И естествено Благодаря и на двамата младежи (Ванко 1) и (Ванко 2) за оказаната помощ , Да сте живи и здрави целия екип и дано се справяте така и за в бъдеще. БЛАГОДАРЯ Редактирано 24 Януари, 2009 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #4 Отговорено 24 Януари, 2009 (Редактирано) Като ще е благодарствена темата искам да използвам и аз случая и да изкажа моята благодарност към Ombre и помощниците му Джони и Ванко. Това са хората които бяха и продължават да бъдат редом със мен за да го има летящият Сивик и всеки от тях си знае за себе си каво му струва всичко това.А колко мои глупости и гимнастики са изтърпели във името на Марката и Спорта те си знаят.Не съм лесен и аз за изтрайване, знам си го. Във тези трудни времена имат нужда от тези добри думи и нашата подкрепа. "Виш к'фо нещо е" Ombre Редактирано 24 Януари, 2009 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #5 Отговорено 24 Януари, 2009 (Редактирано) Само едно искам да ви пожелая ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ и да имате адски много късмет и през новия сезон да ви гледат само ------> http://forum.rally-club.bg/gallery2.php?g2_itemId=157842 Редактирано 25 Януари, 2009 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #6 Отговорено 25 Януари, 2009 Аз ще кажа само 1 нещо и повече няма да коментирам.Минах през няколко сервиза преди да намеря Омбре и сега в друг нямам намерение да ходя.Поздрави на екипа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Wolf 0 #7 Отговорено 25 Януари, 2009 ОМБРЕ сервиз са ВЪРХЪТ! Това е ясно на всички! Момчета и момичета Хонда-манияци , помислете как да подпомогнем бега4ката на Омбре в републиканския 6ампионат!Мисля,4е това е на6е призвание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lesov 0 #8 Отговорено 25 Януари, 2009 Изкам един Омбре и в Пловдив...трябва да направят клон и в Пловдив тук също хонда общността е доста голяма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #9 Отговорено 25 Януари, 2009 Aз също съм поредният доволен от този сервиз.Отношението към колата е перфектно, към собственика също.Професионализма е на ниво, изобщо каквото и да си говорим това е СЕРВИЗА.Радвам се че каквото и да става с колицата ми, имам сигурен човек.Да не говорим, че за да сме тук в момента пак ОМБРЕ е "виновен". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #10 Отговорено 26 Януари, 2009 Aз също съм поредният доволен от този сервиз.Отношението към колата е перфектно, към собственика също.Професионализма е на ниво, изобщо каквото и да си говорим това е СЕРВИЗА.Радвам се че каквото и да става с колицата ми, имам сигурен човек.Да не говорим, че за да сме тук в момента пак ОМБРЕ е "виновен". Толкова го хвалите този сервиз, че някой ден, ако ми възникне проблем с колата, ще я докарам в София Дано не се налага. Досега в сервиз не съм влизал за нещо повече от ремъци и накладки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #11 Отговорено 26 Януари, 2009 И аз искам да се присъединя към всички колеги и да изкажа прекрасното впечатление което остана у мен след посещенито ми в сервиза на ОМБРЕ. Пожелам му все така да е професионалист и веселяк в работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #12 Отговорено 26 Януари, 2009 досега освен суперлативи друго не съм чувал за Омбре и както каза един колега по-горе, Пловдивчани можем да се надяваме да имаме и ние един такъв професионален сервиз за хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #13 Отговорено 26 Януари, 2009 Когато имам някакъв проблем по колата при мен обикновено става така:"Ало, Омбре, добър ден, имам проблем с един сивик...(изброявам симптомите)""А ясно...(поставя диагнозата)...докарай я в 10:00"Докарвам я в уречения час и си я взимам следобен същия ден. Бързо, безпроблемно, с усмивка и уважение Как да не остане доволен човек (щях да кажа, дори и да плати малко повече, но си нямам на идея дали плащам повече или не, дори не ме и интересува )Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #14 Отговорено 26 Януари, 2009 имам честта да го познавам лично като човек е невероятен като специалист не ми се е налагало да го ползвам но сам сигорен че е наи добрия ако имам проблем при него съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #15 Отговорено 26 Януари, 2009 В Пловдив си имаме OLMY.НЕ съм забравил за БУШОНА и благодаря за разкарването ....ПОЧЕРПКАТА си оства за следващата стреща.!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #16 Отговорено 27 Януари, 2009 Дойде и моя ред да си изкажа повече от страхотните впечатления от екипа на Сашо . И аз имам същия проблем като голегата Орлин , звънкам , ореждаме си час и преди и да съм се върнал от работа колата ми е готова ... даже няма за какво да се хванеш отваряш капака вътре сичко е забърсано направено с професионализъм и от първата среща на сам с тях не си и правя тръда да си отварям капака , защото имам пълното доверие че всичко е наред. Пожелавам на всички фен клубове в България да имат наистина хора които обичат марката им да работят над колите им , защото мойте приятели постоянно патят от "майстори" и аз просто се чувствам касметлия че съм избрал ХОНДА за моя любима марка Пожелавам на Омбре и компания много успехи и все повече почитатели на тяхната работа и усърдие с което работят ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kenary 0 #17 Отговорено 27 Януари, 2009 И аз ще използвам повода да изкажа благодарност на Омбре. Клиент съм му от 5 години, няма да обяснявам защо все там ходя при нужда. Мисля ясно е на всички. Последните години опашката при него расте, но расте и Хонда семейството. ХУБАВО Е ДА ИМА НА КОГО ДА БЛАГОДАРИШ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове