gabara 8 #1 Публикувано 23 Януари, 2009 Здравейте колеги!Значи карам купе 6-та генерация 1.6 Vtec D16y8 и ми се иска да е малко по мощничко,но не ми се сменя двигателя щото е свързано с много пари,и ми минава през ума да сложа глава от Vti,но незнам дали ще стане.И ако е става,компютъра трябва ли да се сменя или само софтуера.Ако има някои запознт да ме светне по въпроса.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 23 Януари, 2009 Не става , твоята кола е с D серия блок , а VTi е B серия и няма никаква съвместимост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #3 Отговорено 23 Януари, 2009 Сменяш бутала,вал и ще стане по-мощна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 23 Януари, 2009 Цял двигател от ВТИ ще трябва да сложиш не само главата както каза колегата не са съвместими. Продавай Д16ката и слагай Б16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #5 Отговорено 23 Януари, 2009 Скоростната кутия и компютъра и тах сигурно трябва да сменям? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #6 Отговорено 23 Януари, 2009 и тях ще трябва да подмениш да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #7 Отговорено 23 Януари, 2009 Благодаря за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #8 Отговорено 23 Януари, 2009 Добрата новина в случая е, че повечето хора, които се занимават с продажба на двигатели ги дават в комплект с всичко останало Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове