Jump to content
barenski

Джанти 16-ски на сивик англи4анка?

Recommended Posts

Въпроса ми е? ако сложа 16 джанти с гуми 205/50/16,дали ще ми зака4ат някаде,при завой или неравност??? Моля, които има опит да сподели. Благодаря:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз карам англичанка отзад съм с 205/50/15 на завои не ми опира но като се качим 4 човека на правата като мина през неравност и по завоите стържят гумуте по калниците!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса ми е? ако сложа 16 джанти с гуми 205/50/16,дали ще ми зака4ат някаде,при завой или неравност??? Моля, които има опит да сподели. Благодаря!!!

А ще имаш ли после пари да купуваш гуми? Защото над 15 цола цените са вече много различни.И да, със сигурност ще ти опира, ако си малко по-тежък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и двамата колеги са прави qmika е права за това че опират колегата горе е прав че 16 цола гума не е много евтина!! :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тези 16ки са доооста по високи от стандартните за колата +34мм. Ако искаш 16ка на 205 и да не закача взимаш с профил 40(-7мм) или 45(+13мм) :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз карам англичанка отзад съм с 205/50/15 на завои не ми опира но като се качим 4 човека на правата като мина през неравност и по завоите стържят гумуте по калниците!!!

Мда и аз съм със същия размер гуми и ми опира отзад истината е гумените тампончета, мисля да и слагам, че като се качат 3ма отзад и почва да закача и при най малката неравност на пътя, а за 16-те идея си нямам как ще е :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Интересно ми е отпред с какви си?(размер)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми със същия размер съм само да кажа, че джантите ми са с изнесен борд около 5 пръста по мой мерки :punk: но не закача отпред само отзад за това съм се насочил към тези тампончета ;)

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зна4и ако слагам трябва даса 205/45/16! Друго? каква минимална ширина мога да сложа на джанта 6 1/2 j :punk:! Благодаря!п.с. И да не е грозно де!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз скоро се рових по сайтовете за 16' размер и останах доста разочарован. Няма никакво разнообразие нито на джанти, а още по мало на гуми с този размер. Говоря за гуми с размери около 215/45; 205/45 и пр. Джантите също са кът. Гумите летни нови варират от 150 до към 350лв парчето някъде.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз скоро се рових по сайтовете за 16' размер и останах доста разочарован. Няма никакво разнообразие нито на джанти, а още по мало на гуми с този размер. Говоря за гуми с размери около 215/45; 205/45 и пр. Джантите също са кът. Гумите летни нови варират от 150 до към 350лв парчето някъде.

ИзборАко на това му казваш малък избор...Но гумите с посочените размери са кът и струват скъпо. Това си е вече кажи-речи спортна гума. На Маздата са ми 17 цолови джантите (Мазда 3), и височината е 50. Като започна да купувам гуми - реве ми се. Но такива са си заводските джанти и гуми и не искам да отивам надолу. Така че колегата добре да помисли колко месеца трябва да работи за джанти и гуми, че да не излезнат сметките криви. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, ето на това:http://www.margel.info/lang_bg/search.php?...=V&season=1http://www.margel.info/lang_bg/search.php?...=V&season=1http://www.margel.info/lang_bg/search.php?...=V&season=1http://www.margel.info/lang_bg/search.php?...=V&season=1За гуми.За джанти като зададеш междуболтово и брой дупки картинката доста се променя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли някои с сивик аеродек,които е с 16-ки ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли някои с сивик аеродек,които е с 16-ки ?

колега аз с1м с англи4анка и джантите са ми 16-ки а гумите 205/45 и никаде не опира ,а колата е доста ниска, забравиха да ти споменат че ЕТ-то на джаната е важно за това дали ще опира в калнициите, от 5 месеца карам с тези джанти и не е опирала никаде , кажи с какво ЕТ са твоите и ще ти кажа дали ще опират, на мойте е 38 и има един пр1ст м/у калника и гумата. чао и успех :|

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Искам да сам напълно сигурен.Знам 4е отпред няма проблем,4уда се отзад дали аеродека са по раздути калниците. Къде са комбитата? А 215?

Редактирано от barenski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ще ви помоля да спрете да ползватае 1,4,6 и други цифри за змаестители на букви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...