Phillip 1 #1 Публикувано 22 Януари, 2009 (Редактирано) Въросът ми е към всички колеги със стандартни въздушни филтри.На колко време ги сменяте или на колко км?Мерси предварително! Редактирано 22 Януари, 2009 от Phillip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 22 Януари, 2009 6-9000 km макс. направо се запушва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 22 Януари, 2009 там някъде като редовно го свалям да го одухам на компресор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #4 Отговорено 22 Януари, 2009 Ако си на газ или метан препоръчително е на 5-6х. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PAKETATA 0 #5 Отговорено 22 Януари, 2009 Аз смятам да го сменям скоро(сега сам на 6000км)заедно с масло,и всичко останало),не е нужно да си направил 10000км за да ги сменяш според мене !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
noname 0 #6 Отговорено 22 Януари, 2009 малко офф на темата, но пак е свързано с въздушен филтър и ми си се струва, че ще е интересно и за останалите.та аз карам с спортен филтър K&N въпросът ми е на колко време се почиства - искам съвет. иначе на брошурата на апарата за почистване пише че се чисти на 60 000км.споделете вашето мнение - карам вече 13 000 в бг и смятам да изчакам още, преди да го почистя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #7 Отговорено 22 Януари, 2009 дошло му е времето за почистване колега,тука на тая мръсотия,незнам дали няма да се задръсти дотолкова,че да не може да диша колата!и аз съм с панелен кн и го чистя със смяната на маслото,някои колеги даже го правят по-начесто на 5000-6000!но мисля че на 10000 е добре!общо взето трябва да се чисти толкова често,колкото ако си с обикновен трябва да се сменя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #8 Отговорено 22 Януари, 2009 Спокойно на 10 000км.Като се има на предвид че пристигат някои коли от италия на 10 години с оригиналния филтър на 150 000км-жив свидетел съм като го извадихме от един CIVIC със щампата му на хонда и дата производство съвпадаща с годината на колата.Оригиналния просто си личи!Няма да казвам как изглеждаше сами може да се досетитеКато решиш да сменяш си вземи възможно по оригинален-понеже спестявайки 10-15 лева от цената рискуваш да не прилепва плътно отливката на филтъра и дефакто да си посмуква отстрани"свеж" въздух от някое Икарусче пред теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #9 Отговорено 22 Януари, 2009 Значи, според това дали се чувстваш италианец, българин или хонда фен определяш и колко често да сменяш филтъра, и готово Горе ги има всички варианти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #10 Отговорено 22 Януари, 2009 10 000 е нормално Ако караш на гас или метан може да го правиш на 5-6, а причината е икономия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OUTLAW 24 #11 Отговорено 22 Януари, 2009 много относително е на колко км се сменя филтара спорет Средата в която караш за това наи добре като усетиш че колата не варви както трябва и почва да ти качва расхода на гориво го сменяш ,.аз съм сменял филтър и на 3000км и беше в укаено състояние напълно черен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #12 Отговорено 22 Януари, 2009 ако си на газ 5000, на бенза при смяна на масло но може и по рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #13 Отговорено 22 Януари, 2009 (Редактирано) колега един филтър за котия е до 20лв така те сам си прецени може и на 5000 може и на 6000 може и на 4000 като усетиш 4е не и стига въздух и сменяш Редактирано 22 Януари, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове