pitbuls 21 #1 Публикувано 21 Януари, 2009 (Редактирано) кои ще ме светне малко по подробно за влиянието на сп колектор над мошноста на колата,от какви материали се изработват(задължително ли трябва да е неръждавеика-понеже някои хора твърдят че"суши двигателя",нямам идея какво ще рече това)или може и от друг материал.кои ще е наи добър за моя рекс-4-2-1 или 4-2.мисля да си направя един,имам възможност да си набавя необходимите материали и да го направя.ако някои има сники на колектор точно като за моита на снимка може да ми пусне да го видя как е точно.мисля че и d16a9 е като моя мотор.мерси предварително на тези които ще се отзовът.и също да питам,мисля да си сменя цялата генерация,проблем ли е да отстраня напълно средното гърне и да го заменя с права тръба.мисля да изправя максимално тръбите и да сложа отзад от двете страни по едно спортно гърне.така дали ще е добре? Редактирано 21 Януари, 2009 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ko_6e_Qm 0 #2 Отговорено 21 Януари, 2009 колега по добре според мен ще е да е 4-2-1 двигателя ти е стоков нали смисал ако има вдигната мощност тогава може и да е 4-2-2 до края Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 21 Януари, 2009 Размисли и страсти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 21 Януари, 2009 не мисла да я правя с 2 тръби до отзад,а спортен колектор-надоло две тръби,после минават в една до преди средното гърне,него го махам(само не знам дали е добре да го махна или да сложа резонатоор там),нататък продължава една тръба и малко преди задната част на колата мисля да я разделя на две,едната със спортно гърне в ляво,другата също с такова гърне в дясно.само никои не каза за колектора от неръждавеика ли да е???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #5 Отговорено 21 Януари, 2009 естествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 21 Януари, 2009 естественоестествено за кое? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #7 Отговорено 21 Януари, 2009 как за кое бе колега ми за нераждавейката е това естествено и според тестовете показани наскоро в една тема за колектор ,4-1 е по добре от 4-2-1 ама е по дебело като цифра,което теб не ти е зор нали си ги правиш сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ko_6e_Qm 0 #8 Отговорено 22 Януари, 2009 колека колекторите са 4-2-1 и 4-1 а не 4-2 и според мен 4-2-1 е по добре смисъл когото съм питал се тва казва и за тва и аз сам на тва мнение!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 22 Януари, 2009 В "Полезни технически" има тема за колекторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове