Jump to content
ian

Ac/dc във ВИЕНА, 24 май 2009

Recommended Posts

В продължение на този мой пост и на този друг мой пост в темата на Бате Емчо за AC/DC, искам да споделя с вас, че ще ходим на концерта на AC/DC във Виена това лято (с кола) и ще се радвам, ако има и други фенове, които решат да се включат!

Публикувано изображение

Както обещах, ето подробностите:

1) БИЛЕТ ЗА КОНЧЕРТОТО

- все още има начин да се вземе билет за Виена

- общата цена на 1 билет излиза 115 Евро (в това се включва 82 Евро цена на билета 18 Евро доставка Германия-България, 15 Евро друга допълнителна такса)

- на всеки, който иска да вземе билет, мога да пратя подробна информация какво трябва да направи стъпка-по-стъпка, за да поръча... както и да съдействам за това (нужен е малко английски и малко немски)

2) ПЪТУВАНЕ

- ние планираме да пътуваме с ахтомобил(и)... може и с нискобюджетен самолет, но свободата да ходиш където искаш с ахтомобила е незаменима за мен и за близки дистанции си струва винаги!

- пътят е 1000 км, от които 700 са магистрала и се пътува съвсем благо и приятно: София - Калотина - Ниш - Белград - Сегед - Будапеща - Гьор - Виена; (Ето тук Подробен маршрут от ViaMichelin );

- разходите по пътя са около 110-120 Евро на кола в едната посока (вкл. бензин - на база на харча Акорд F20Z1 ;) , винетки дет има, такси за магистрали)... което на човек в пълна кола излиза към 60 лв в едната посока или 120 общо;

- по отношение на колите - лично аз предпочитам да си оставям колата на охраняем паркинг при такива разходки... във Виена това струва 15-20 Евро на денонощие.

Публикувано изображение

3) ПРЕСТОЙ ВЪВ ВИЕНА

- Преспиване - в хотел във Виена (разположен централно или в близост до станция на метро) или в хотел в покрайнините на Виена. В зависимост от мястото и хотела, които изберем, ще уредя преспиване за по 25 до 45 Евро на човек на вечер. Говоря само за хотели от 3 и 4 звезди и спане в 2-ни стаи (със средни цени за двойна стая от по 130-140 Евро). Има как да се уреди, отработено е и ще стане.

- Движиение из Виена - безсмислено е да ползваме коли вътре във Виена. Градският транспорт е много добре уреден, а местата за паркиране са голям кът... тъй че - или с греадски транспорт (основно метро), ако сме отседнали във Виена, или с колите до най-близката спирка на метрото и после с градски транспорт (ако сме в покрайнините). Едно 10-ина Евро на човек трябва да се предвидят за билети и такси в градския транспорт (за целия период).

- Храна - във Виена като цяло храната е скъпа. Ресторантите са чувствително по-скъпи от столиците на Унгария, Чехия и други околни държави например. В тая връзка - всеки само може да прецени дали и доколко ще се храни в заведения, в какви заведения и т.н. Като сме си с колите, няма проблем да си носим каквото преценим. Където и да отседнем, най-вероятно в цената ще има закуска на блок-маса (освен в случай, че заради постигане на макс. ниска цена сме се отказали от закуската).

4) ПЛАН ВЪВ ВРЕМЕТО

- Нашите варианти за момента са два:

1-ви вариант (три дни): Тръгваме рано-рано в събота (23-ти май). Следобеда/надвечер сме във Виена. На другия ден (неделя) до следобеда сме с волна програма, после е кончертото - изкарваме го, отспиваме колкото отспим в хотела и в понеделник сабале потръгваме обратно. Надвечер (в понеделник) сме в България.

2-ри вариант (четири дни):Същият, като 1-вия, като разликата е, че в понеделник оставаме във Виена и се размотаваме още 1 ден там, преспиваме вечерта и във вторник сутринта тръгваме обратно. Надвчер сме в България.

5) ДРУГИ

- в момента сме 4 души, като сме с 2 коли, които могат да пътуват дотам, ако се наложи (тоест ако има фенове, които нямат обаче кола, с която да им се тръгва).

- в контакт съм с един австрийски фен от официалния фен-клуб на AC/DC, който ще организирва after-party в известна австрийска кръчма със сцена и жива музика... и ако сме фенове, можем да се включим и да изкараме до края вечерта/нощта на вълна AC/DC... (аз лично така мисля да направя, ако не е станало ясно ;))

- мисля да контакт-на хора от форума на Z-rock (и евентуално от още 1-2 места), коит ше ходят във Виена за това кончерто... и ако плановете ни във времето съвпадат - можем да се движим заедно натам (и евентуално обратно) с колите...

- има "риск" да се окаже, че ше направят концерт в Београд, или в Атина... или в България... НО - за мен по-сериозния риск е да пропуснем европейското им турне, ако не дойдат... а и Атина е на 900 км и тя, така че разлика голяма няма... тъй че в Белград или София единствено е по-"добре" за нас... само дето няма яснота дали ше опрат дотук...

- ами друго... друго май не остана... освен, че си мисля, че ше е мега яко изживяването ;) ;) ;) ;) !

Общо разходите, описани дотук, излизат на човек:

- за 1-ви вариант (3 дни) - между 245 и 285 Евро;

- за 2-ри вариант (4 дни) - между 275 и 335 Евро.

Разбира се, трябва да се добавят едно 50-ина Евро за непредвидени разходи + храната всеки сам преценя как ще я уреди. Не са никак малко пари... но за такова мелоприятие и изпълнено по тоя начин според мен си струват, ако човек може да си ги позволи.

ОЧАКВАМ ВКЛЮЧВАНЕ ОТ ВСИЧКИ, КОИТ' ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ ИЛИ ДА СПОДЕЛЯТ МНЕНИЕ! ! ! На линия съм за въпроси и съдействие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и за да е ясно за какво иде реч и какво ни чака, по-долу слагам сет-листата от миналите вече концерти в края на 2008-ма в Щатите и Канада, както и малко сминки от концертите там!

;) ;) ;) ;) :) ;) ;) ;) ;) ;)

Rock n Roll Train

Hell Ain't a Bad Place To be

Back In Black

Big Jack

Dirty deeds done dirt cheap

Thunderstruck

Black Ice

The Jack

Hells Bells

Shoot to thrill

War Machine

Anything Goes

You Shook Me all night long

TNT

Whole lotta Rosie

Let There Be Rock

Encore:

Highway To Hell

For Those About To Rock

;) ;) ;) ;) ;) :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ц.ц.ц.ц..голям си дразнител ... ше вкараш Конова в заеми ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам няколко бързи питанки и уточнения.1. Ако се вземат 2 или 4 билета, транспортната такса се плаща за всеки по отделно (4х18Е?)?2. Имаш още около 25Е пътни такси - винетки в Унгария и Австрия, както и такси за магистралите в Српско.3. Вариант за тръгване от петък вечер? Събота сутрин си оставяме багажа в хотела и имаме цял ден на разположение горница.П.С> Миналата година говорих лично с Петър Петров (Балкан Ентертейнмънт) и пуснахме тази новина -> http://www.rock.bg/ac-dc-bg-gossip.rockЗа съжаление, до ден днешен няма нищо сигурно! Ако дойдат в БГ - ще повторим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъъ... чак сега видях, че двете картинки, дет ги сложих в ПЪРВИЯ ми пост тука, не се виждат... Ето ги:

В първата дупка в началото трябваше да има това ;-)

Публикувано изображение

...а във втората дупка в абзаца ПЪТУВАНЕ трябваше да бъде това:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аммм и моя пост си пропуснал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Didko, ето инфо по твоите въпроси:

1. Ако се вземат 2 или 4 билета, транспортната такса се плаща за всеки по отделно (4х18Е?)?

*** Да, реално така се получава за съжаление. Хавата е такава, че с 1 поръчка можеш да купиш максимум 2 билета. Съответно - доставката е 35 Евро на поръчка. И по тая причина е така. Не можеш да комбинираш 2 поръчки за по 2 билета и да обединиш транспорта.

Още нещо - всичко е 100% официално, легално и т.н. Тоест - в поръчването на билетите няма никви далавери или купувания "на черно". Просто в момента предпочитам да разкажа детайлите на хората, които се навият, а да не се разпростирам тук. Всеки може да го направи сам - да не би пък да си помисли някой, че аз зимам некви кинтас от тая раота ;) ...

2. Имаш още около 25Е пътни такси - винетки в Унгария и Австрия, както и такси за магистралите в Српско.

*** Да, така ги калкулирнах и написах и аз - 90 Евро за бензин и 20-30 Ебра за таксите... общо 110-120. (тоя път ти си пропуснал ;))

3. Вариант за тръгване от петък вечер? Събота сутрин си оставяме багажа в хотела и имаме цял ден на разположение горница.

*** Ако зависи от мен - да!

Аз така или иначе под "рано-рано" имам предвид 3-4 часа сабале. Предния път така направихме... тогава дестинацията беше град малко над Бърно в Чехия... тръгнахме към 4-5 и в късния следобед пристигнахме там... без бързане, с редовни спирания тук-там, обяд на спокойно и т.н.

Иначе по отношение на хотела - при всички случаи няма да има проблем. Дори и да е пълен и да не успеят да ни дадат еarly check-in, ще ни приберат багажите... ще го уговоря предварително това!

...май това е ;)! Айде качвайте се на рак-ен-рол трена :-)!

Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сигурни ли сте че има билети в прага свършиха за 2 дни ;)

Редактирано от edikoisi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Edikoisi, да, все още има как да се вземат.

Иначе за инфото за разпродването им кат топъл хляб - да, с това почнахме - със счупените рекорди по бързо продаване на цели концерти (виж линковете най-горе към постовете в темата на Бат Емчо).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ian, искам 5 билета, като ние сме 2+3! Кажи какво да се разберем с кинтите и да действамe !!! \m/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Didko, добре дошъл on board! Баш мий драго !!!! Имаш ЛС с детайлно инфо...

За момента бандата е в състав:

ian - 4 човека + 2-ма, които са 90% в джаза (пардон, в рока) и до 2 дни ще вземат крайно решение

Didko - 5 човека

Общо: 9 потвърдили + 2 решаващи-скоро човека

P.S. Имам усещането, че някой от модераторите е влязъл в ролята на добрата фея :lol: - благодаря му, без да знам кой е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ още 2 мислещи !! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
FYI - преди малко обявиха официално, че ше има кончерто в Атина - на 28 май.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ 3 сигурни и + 1 мислещ :punk:Без значение Виена или Атина

Редактирано от kokodaf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, пратих ти инфо на ЛС.

Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ още 2 на рак-ен-рол трена !! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

На добрата фея може да и донесете сувенирче от Виена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+2ма+1+1?

Публикувано изображение

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

�ААААААААА

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм готов!Платени 2бр. билети!ААААААААААААААААААААААААА

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм готов с билета :huh:там сме....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно питане към всички дето ша са на купона:къде ви са местата?ще се съберем ли мощна хонда дружинка?

Знам,че е рано ма...................... ;)

ето това намерих от нета:

Публикувано изображение

и съответно моите места:Fanclub Sitzplatz

Sek.E2 Stiege 17 Reihe: 2 Platz: 116,117

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sek.E2 Stiege 17 Reihe: 2 Platz: 116,117

Всички сме в този сектор ;) Аз съм на 3-ти ред 103 и 104 ;)\m/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи фенс & френдс,

Ето актуална информация за бандата, дет мислим да се качим на рак-ен-рол трена (накратко - очертава се да сме 20-ина човека, поне 4 коли ще движим натам):

Твърди (кат стомана) - 15 човека

ian - 4 човека

Didko - 5 човека

kokodaf - 4 човека

bate_em4o - 2 човека

Почти сигурни - 6 човека

д-р Конова & Road®aceR - 2 човека (въпрос на седмица е поръчването на билетите)

ikurtev - 4 човека (не съм сигурен още за броя хора, не съм сигурен и дали ще се включат в пътуването с нас)

Размислящи все още дали/или... - 10 човека

покрай ian - 2+2+4 човека

покрай bate_em4o - 1+1 човека

Ето още информация по въпроза:

- билети все още ИМА... с удоволствие приемаме нови попълнения в трупата :) !;

- билетите на всички в групата "твърди" са поръчани и си ги чакаме да пристигнат тия дни;

- пристигането им от Германия е нормално да отнеме около 3 седмици - преди няколко дена звънях до "Обслужване на клиенти" на Eventim Германия и хората обясниха, че е нормално конкретно моите билети например (поръчани на 19 януари) да дойдат тази седмица (докъм 6 февруари), тъй като правели допълнилни проверки бла-бла... Така че се надявам скоро да са ни в ръцете вече билетите;

- започнах да уреждам варианти за преспиването във Виена - до средата на следващата седмица някъде трябва да съм готов с (поне) 2 варианта, които да обсъдим, да харесаме или не харесаме и след това да потвърждаваме или да търсим друго.

Започвам отсега, щот сме повечко хора (коет е супер!)... За по-малко хора е по-лесно - щях да направя резервация в деня преди тръгването и щеше да е най-тънко така (last minute резервейшуните винаги са на най-добра цена... с реални отстъпки от по 50-60%, че и повече)... а хотели бол в такива туристически градове кат Виената, няма опасност да не намериш къде да преспят 3-4-5 човека... ама кат сме 15+ фенуви вече има известен риск да не може да се намери смислено място в последния момент... та затуй го задвижвам отсега въпроза, за да е спокойно!

- Направил съм публичен Skype Chat "AC/DC @ Vienna" (цъкни тук!), в който обсъждаме от време на време неща, свързани с кончертото, билетите, пътуването и изобщо цялото мелоприятие. Да заповядат всички, коит' ше идват, всички, коит' се чудят дали ше идват и такива, на които просто им е интересно!

Това е май засега. Поздрави на сички!

...и както "казва" бате Емчо - АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :):punk: :beer: :w00t:! ! !

Редактирано от ian

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това са фенове! :D Аз като чух четири песни на АСDC и все едно съм чул цялата им дискография. Малко еднотипни ми идват, но не отричам, че имам няколко много любими техни песни.Хайде, да направите снимки и да ги сложите после във форума.Успех.

Редактирано от Oto Kluge

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хора не искам да ви се бъркам ама да ва попитам що чак във Виена, а не в Атина?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

София - Атина 800 км от които 466 км по магистрали ~ 10 часа пътСофия - Виена 997 км от които 706 км по магистрали ~ 11.30 часа пътСправка тук. А пък и гърците надали ще се кротнат до май месец и там не е за пътуване на този етап.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси за отговора, имаш право...особено предвид растоянието и да се кротнат гърците по добре във Виена да отидеш...мерси още веднъж :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още нещо-28 май в Атина можем да изпукаме от жега. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей ръчички , хей ги две - в тях билети по сърце .... :hondarulez: Днес дойдоха - радвам се ... Дано бъдат и вьв вашите ръце.... :D За концерта във Виена :lol: радостта е споделена - :hondarulez: Метъл групата любима :lol: - с ХОНДА - марката незаменима .... :hondarulez:

Редактирано от kokodaf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз вече им се радвам! :P:) А опаковката е на сърчица! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хола, диър фенз ен френдз,

Ъпдейт за настоящите пътници на рок-унд-рол трена, както и за всички заинтересувани:

ЛИЧЕН СЪСТАВ:

Твърди (кат стомана) - 22 човека

ian - 5 човека (1 нов)

Didko - 5 човека

kokodaf - 2 човека (2-ма отпадат)

bate_em4o - 2 човека

ikurtev - 8 човека (всичките "нови")

Размислящи все още дали/или... - 10 човека

покрай ian - 2+4 човека

покрай bate_em4o - 1+1 човека

д-р Конова & Road®aceR - 2 човека (изгледите са по-скоро към "не")

ДРУГО:

- Билетти - всички поръчани такива ПРИСТИГНАХА!;

- Преспиване във Виена - движа въпроса със страшна сила... В събота или понеделник вечерта ще пусна финалната картинка с възможностите за избор - за да обсъдим и вземем решение.

*** Имаме вече няколко варианта (засега са 3 на брой), които са в рамките на заложения бюджет (25-45 Евро за човек на вечер) - има и в горната, и в долната част на диапазона. Въпреки това за всеки от все още съм преговори - оптвам да изстискам максималното (като цена още по-надолу и допълнителни преференции).

*** Имаме няколко варианта (засега 6 на брой), които излизат извън бюджета и се опитваме да ги вкараме в неговите рамки - поне за някой от тях ще стане, също продължавам да ги движа!

*** Имаме няколко варианта (доста на брой), за които все още предстои да получим потвърждение за възможност да ни приемат изобщо.

*** Имаше и доста варианти (наистина много), които отпаднаха поради липса на достатъчно свободни места в съответните хотели... по това време (края на май) се оказва, че във Виена положението е много семинар, много конференц, много нещо! Изпонапълнени отсега са сумати хотели и поради това получиф десетки извинения и съжаления, че не могат да ни приютят :).

*** Отделно колегата ikurtev също каза, че проучва въпроса.

- Ахтомобилс - Засега от проведените с хората разговори по въпроса изглежда, че са налични достатъчно ахтомобилси в готовност за пътуване до Виена, за да се натоварим спокойно цялата трупа.

- Пътуване - Като измислим преспиването, ще обсъдим след туй и пътуването (натам и обратно). За натам засега има 2 варианта за тръгване - петък вечер или събота рано сутрин. Ще измислим кой кога ше потръгва, какво разпределение ше направим по колите и т.н. За тез неща има достатъчно време и зависят само от нас, така че можем да ги решим спокойно по-натам във времето.

Ми... май туйто...

Уааааааааааааааааааааааааааа :-)

:):punk::punk::punk: ! ! !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

покрай bate_em4o - 1+1 човека-по скоро "не",засега действат по направление Атина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам нещо да ни пречи след Виена да направим и една Атина - така ще имаме база за сравнение :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Фенс & френдз, немаше ме малко 10-ина дни... И поради това чак тая седмица финализирнах нещата с хотелите... Ето каква е картинката... имаме 9-10 варианта, които варират като цена, условия и местоположение... избор има, не е като да няма.

Трябва до вторник вечерта най-късно да земнем решение къде ше отспиваме, защото по сегашните оферти, ще ни чакат до сряда да потвърдим и после отпада ангажиментът на съответния хотел.

Освен това трябва дотогава да имаме яснота кой колко време мисли да остане. До момента плановете са:

- събота - пристигане (евнтуално на 2 групи - предиобед и следобед, според тръгването);

- неделята е ясна... ако има и афтърпарти вечерта и се включим - понеделника го зачекваме още от неделята...

- понеделник:

*отспиване и тръгване обратно

или

* отспиване, разходки с лодки из Виена, НАспиване вечерта и вторник сабале на спокойно и отспано и по светло - обратно към София.

Според двата различни финала - нощувките са 2 или 3.

Нека всеки да драсне какво мисли за хотелите и за нощувките тук възможно най-скоро, за да може да движим резервациите.

Ето линк към картата, на коят съм сложил хотелите:

Варианти за хотели във Виена

На всеки хотел съм сложил кратко описание + връзки към Уебсайта му, към Галерия със снимки и към Списък с оценки на хора, които са го посетили. Информацията излиза като "щракнеш" върху маркера на хотела върху картата.

Аз мисля:

- Нощувки - 3 броя. Предпочитам по-спокойно да е и прибирането, и пребиваването (да не е за ден и половина).

- Хотели - за мен приоритетите са местоположение, цена и условия - в този ред. Често спестените пари от хотел в краен квартал се пръскат по транспорти (таксита например посред нощите), а и като си за кратко някъде е съвсем различно като си на центрума... излизаш и (почти) всичко можеш да го обиколиш пешком...

Моят избор за момента пада с еднаква тежест на:

GEBLEGRGASSE - излиза 47 Евро / човек със закуска

(има метро съвсем наблизо; има трамвай също; до голяма улица е, която води до Ринг-а; изглежда да има сравнително просторни общи мпомещеня "долу")

ETAP HOTEL WIEN ST. MARX - 33 Евро / човек със закуска

(от бюджетните варианти е най-близо до метро; от бюджетните варианти е най-близо до стадиона на кончертото; съвсем евтин е; ще е теснотия голяма - типичен бюджетен хотел, но... дали ше е голяма или малка теснотията, като ше е теснотия - все тая... )

Това е засега от мен... Тук таме има останали питанки (климатизации, паркингзи и т.н.) - ще ги уточня утре сутринта с по един телефон, щот нема време за емайли вече, и ще актуализирам информацията.

Публикувано изображение

Редактирано от ian

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

здравейте на всички фенове... първо евала за ентусиазма и организацията много ви се кефя...във виена съм студент за жалост сега съм си във БГ, но все пак ако мога с нещо да помогна питайте даже по това време ще съм там и мога да ви размотавам напред назад стига да има желание... поздрави

Редактирано от wien

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз предлагам вариант с 2 нощувки.(някак си не ми се дават 100 евро в+ за едното спане.мога да ги вкарам в по интересни работи-жената ша ви обясни :) )Идеята за разходка по дунава ме грабна веднага и я подкрепям напълно,може да я осъществим в неделния ден,преди концерта.Ако има купон след концерта, посещаваме, пробваме виенски шнапс и другите местни напитки.После в понеделник ,като се наспим към10-11 часа да подкараме обратно.(може и по-рано,според зависи...)За хотелите и двата варианта са добри-тоя GEBLEGRGASSE наистина е по близо до централната част и на воля можем да си припкаме из нея.Яяяяя,сега докато си напъвах гънките да съченявам,гледам колега се включил! ;) Тва да ни разкарваш е добре дошло,поне за мен,щото навремето хер Ватев не ни би достатъчно по тиквите,да са изучим да шпрехаме по дойчовски. ;)

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти пак!

Колега wien, и аз се радвам много както на предложението да съдействаш предварително, така и на предложението ти да се видим и изкараме някакво време заедно на място! То в "свободното" време сигурно ще има движения в различни посоки :), но все пак...

Иначе преди малко аз ги прозвъних питанките и update-нАх каквото разбрах по картата... Новото инфо, коет съм сложил е:

за ETAP

Климатизация: ДА

Интернет - на 1ви и 2ри етаж, но е през T-mobile hotspot и изглежда е доста скъп (каза ми 8 Евро/час, а за ден не знаеше колко е).

за GEBLERGASSE

Климатизация: НЯМА

безплатен Интернет - Wi-Fi във фоайето, с кабел по стаите

за AIRO Tower

Паркинг: 0 ЕUR / кола на вечер (FREE), но НЕ е охраняем - гоялм паркинг до хотела

Климатизация: ДА

Интернет - безплатен, но само в ЛОБИ-то.

за ART Hotel Vienna

Климатизация: НЯМА

Интернет - безплатен в лобито, в стаята - с еднократна такса 10 Евро за целия престой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво става колеги, до къде я докарахте със организацията...поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво става колеги, до къде я докарахте със организацията...

поздрави

Според последни данни от пресцентъра-хотела е взет на прицел,скоро ша пращаме капарото,групата е мощна,трябва да изработим некъф план за деиствие(шматкане) из Виена и полека-лека да почваме да пием сурови яица за да можем да викаме в тон с останалите фенове! :P

АААААААААААААААААААААААААААААААА ;)

п.с. Колега wien,можеш активно да се включиш с предложения директно на този

SKYPE адрес- Skype Chat "AC/DC @ Vienna" (цъкни тук!)

или ако не успееш,да кажеш скипе име да та турнем в чата ;)

Мисля,че човек живеещ и изучаващ науките във Виена ще ни е от голяма полза ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Привет колеги,фенове!Не остана и понеже вече се уточнява час на тръгване,ако има хора не разбрали организирането на туй мероприятие нека влезнат в чата от предишния пост и се включат при желание.ААААААААААААААААААААААААААААААААА АC................ :)

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...