reddek 35 #1 Публикувано 21 Януари, 2009 Здравейте колеги,Търся такъв пункт в София който да работи в събота, че през седмицата нямам никаква възможност да утида. Ако някой знае около Младост да казва ако не здраве да е. Ще утида кадето работи П.С. Не съм сигурен да ли е правилния раздел но ми се струва, че е най-подходящия. Ако не е този моля модераторите да я преместят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 21 Януари, 2009 В центровете за гуми Диана правят прегледи и работят в събота. Аз съм ходил на преглед в този на околовръстното в Люлин до Бриколаж, в събота. Но беше преди 2 години, така че е добре да се обадиш по телефона да провериш, да не са се променили нещата. На теб този между Драгалевци и Симеоново ще ти е по-близо, само че не мога с 100% да трърдя че там правят прегледи.http://diana-ltd.com/Dragalevci.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #3 Отговорено 22 Януари, 2009 Здравей мерси за пояснението ако до събота няма други предложения май там ще бъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #4 Отговорено 22 Януари, 2009 Колега, ГТП може да минеш във ВИП Сервиз в Младост. Намира се на самото кръстовище на булевардите Александър Малинов и Андрей Сахаров срещу бензиностанцията на Темпо Петрол. Работят и в събота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #5 Отговорено 22 Януари, 2009 Мерси колега толкова често минавам от там и така и не се сетих за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове