Jump to content
kras3n

Футболен отбор на форума - Варна

Recommended Posts

1.Golf-AssAssIn2.ZERO3. На atoma приятел4.Sinja_Kotka5.Candy_Blue_Slab6. White`DeviL7.Zlatko8. kras3n9. Николай10. Приятел на Sinja_Kotka11.Приятел на C B S12. Приятел на Златкоайдее готови сме :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде момчета загрявайте :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро да не забравиш топката ;) нали в тебе остана последният път :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на Митака, че всеки път е на мачовете и снима, евала и на брат му и на приятелката му ... няма такива хора ... евала...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на Митака, че всеки път е на мачовете и снима, евала и на брат му и на приятелката му ... няма такива хора ... евала...

Еееее стига ве браат :D засрами ме сега :lol::o не ми е проблем да идвам и да снимам, лошото е че нямам място на компа от клипове сега ще правя нови акаунти в абв за да мога да ги качвам :DКакто казват на запад GOOD GAME :DМалко по късно клипове.пс: ако искате може да се сменим :D Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
ТУК може да намерите първата част от клипчетата.ТУК може да намерите и последния клип.Enjoy :cool: Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложение,без никой да се обижда.Да играем само хора от форума,защото иначе положението се изнервя,и почваме да се ритаме и да не мислим толкова за спорта,а злобата избива.Ако пък не се съберем 12 от нашия форум,предлагаме на друг форум и играем срещу тях.Пример за това бяха (Пежо и Форд).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам колега който играе в едно отборче "Респект" ако искате мога да говоря с него да ги пукнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За понеделник нали някой щеше да запазва понеже големия Дидо и Стамен ги нямаше тоя петък и заради тях и в понеделник щеше да се запазва пак час ??Краси аз не съм от форума това означава ли че немога да играя? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се отнасяше до тебе а за "Анри", щом според вас той разваля играта, казваме на Златко да не го взема повече и готово. Аз ще се опитам днес да запиша за понеделник, има свободно игрище 22:00 и ще пиша по-късно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запазвал час за понеделник, едва ли ще се оправи времето до утре. Може за понеделник в 22:00 след срещата да запазя. Тогава свободни ли сте?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да кажеш за сряда за 22:00ч. след срещата.Ако е тогава аз съм свободен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли записан час, че забравих вече как се бяга ? :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз питах за сряда дали сте свободни и единствено красен отговори , как да запиша при това положение?Все още има за срядата свободен час, да го запазя ли утре? Накрая заебавам всичко и някой друг да записва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля че ще има желаещи най малко тез 2-мата мойте питат дали ще има футбол скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за, както винаги освен като не съм на работа :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами докато се наканим часовете са ги заели. За неделя ще можем ли да се съберем ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами докато се наканим часовете са ги заели. За неделя ще можем ли да се съберем ?

за петък ако има ще е добре , ще провериш ли за тогава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неделя е супер само да не е между 12 и 14 часа :shifty:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

петък от 22:00 е свободно, ако остане така до утре, ще го запазя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ехееееееее... вий та*ак си прайте с човека :shifty:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде последно се разберете за час и дата кажете и да видим дали ще се съберем,и чак тогава да се запази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То така няма да стане... Направо който запазва (май Жоро се занимаваше с тея работи) да си хареса един ден и един час след 21:00 да го запази пуска тука датата и който се запише :D ако няма достатъчно хора пак ще има услугата "обади се на приятел" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е туй е приказка.

Записах за ПЕТЪК от 22:00 на игрищата в Младост

нека записването започне сега:

1. ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе направете нормален списък бе :lol:1. ZERO2. Golf-Assassin3. ubqa (Zlatko)4. Дидо5. ObiChLiFk0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. Golf-Assassin3. ubqa (Zlatko)4. Дидо5. ObiChLiFk06. Брата на atoma7. Приятел на atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. Golf-Assassin3. ubqa (Zlatko)4. Дидо5. ObiChLiFk06. Брата на atoma7. Приятел на atoma8. Sinja_Kotka9. Candy Blue Slab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. Golf-Assassin3. ubqa (Zlatko)4. Дидо5. ObiChLiFk06. Брата на atoma7. Приятел на atoma8. Sinja_Kotka9. Candy Blue Slab 10. Никито11. ДА БОСС :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. Golf-Assassin3. ubqa (Zlatko)4. Дидо5. ObiChLiFk06. Брата на atoma7. Приятел на atoma8. Sinja_Kotka9. Candy Blue Slab10. Никито11. ДА БОСС12. Рунтавия брат :lol: told0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ObiChLiFk0 брат ми за петъка пропускам и също и в неделя няма да играя и за турнира...от утре няма да съм в града.сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...