Jump to content
kras3n

Футболен отбор на форума - Варна

Recommended Posts

И аз ще дойда да снимам ако не съм се напукал някаде :dry:ps: ако може някой утре да ме подсети да кача снимките че днес ми е трудно :(ps2: тгоз алкохол ще ме умори ::)

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами кръстовището на Пикадили център / Окр. болница

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO

2. BOSS`HOGG

3. Candy_Blue_Slab

4. Sinja_Kotka

5. White`DeviL

6. Sa8o

7. toldo

8. kras3n

9. ObiChLiFk0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пишете и Дидко колегата ми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се включвам 1. ZERO2. BOSS`HOGG3. Candy_Blue_Slab4. Sinja_Kotka5. White`DeviL6. Sa8o7. toldo8. kras3n 9. ObiChLiFk010.Golf Assassin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. BOSS`HOGG3. Candy_Blue_Slab4. Sinja_Kotka5. White`DeviL6. Sa8o7. toldo8. kras3n 9. ObiChLiFk010.Golf Assassin11. Дидо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами кръстовището на Пикадили център / Окр. болница

Аз ще те взема поне си ми наблизо :oops: 

ще ти се обадя петък да се разберем, ако не ти е проблем колегата агент ще дойде до нас да на вземеш 2мата ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще ти се обадя петък да се разберем, ако не ти е проблем колегата агент ще дойде до нас да на вземеш 2мата ?

Добре че съм с голяма кола :punk: ще ви зема само ми се обади да не запраша към аспарухово ;)пс: айде минавам в нелегалност, НАЗДРАВЕ и САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. BOSS`HOGG3. Candy_Blue_Slab4. Sinja_Kotka5. White`DeviL6. Sa8o7. toldo8. kras3n 9. ObiChLiFk010.Golf Assassin11. Дидо+12.Приятел на Golf-Assassin :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митееееее ай наздраве .... ама вземи качи тия клипчета и снимки :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нали колегата Агент е номер 12 бре ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука някакво разминаване стана ми се струва ... 13 ... ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С един повече станахме еййй

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей шъшкънин да ти напомня и аз за снимките да качиш :) стига си са сналивал с алкохол всяка вечер обърни малко внимание и на форума :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей разбирайте се кой ще идва и кой не че да не стане така да се съберем 13 човека и единият да увисне и да не играе :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да, разбирайте се. Колегата чака да му кажа дали да идва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. BOSS`HOGG3. Candy_Blue_Slab4. Sinja_Kotka5. White`DeviL6. Sa8o7. toldo8. kras3n 9. ObiChLiFk010.Golf Assassin11. Дидо12. AgentАйде списъка приключи. Който писал писал Агента беше 1-ви за последното място

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така бат Сашо оправи работата :) Айде до довечера :thumbs1: ииии Митееееее джибрил такъв ;) вземи ги качи тея снимки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хубав мач :)

За СРЯДА в Младост има свободни часове само за 22:00 и 23:00.

За съжаление от 21:00 часа са заети и двете игирща.

В Аспарухово от 21:00 и от 22:00 са свободни.

Кажете къде да запиша? Тази вечер трябва да знам, за да мога утре сутрин да отида.

Аз ще дойда където и да е, така че започвам списъка:

1. ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жорка записвай за 22:00 в младост и направо след седмичната да ходим да играем футбол.Дето викаш ще отидем в 20:30 на ОМВ-то и от там ще ходим да цъкаме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм съгласен за Младост в сряда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки малко по късно тая вечер че ми се обадиха че има събиране :D:P :P :) :) :) обещавам като се върна макар и на 4 крака ще ги кача :)пс: днес за мен мача беше грубичък, незнам вие как сте го видяли но ....., незнам на какво се дължи но не ми харесвате така!

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми Мите може би защото нашият отбор губеше в резултата и заради това :) знаеш че никой не обича да губи :)P.S. Качи и клипчетата и снимките от предният път :P ако можеш де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм съгласен за сряда така че.1. ZERO2. BOSS`HOGG3. toldo4. White`DeviLДнес мача ми хареса за сряда трябва да си търся обувки за ритане, че тези не издържаха на напъна :). И мисля че ще е добре да обсъдим въпроса за екипите :).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както обещах ----> 13 & 18.09.09 г.Утре ще кача и рар-овере че много бавно се правят и немога да ги изчакам :):)пс: искам да се извиня за забавянето но ... :P надявам се ме разбирате, и още искам да се извиня за качеството им (първия път бях снощен втория път неможах да настроя скапания фотоапарат да снима на тъмно време)пс3: клипчетата са яки :)

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мене ли ми се струва че един час е малко?! Дайте да помислим за 2 часа наемане на игрище ако е възможно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми дайте направо да се запазят 2та часа за сряда,защото един не стига. 1. ZERO2. BOSS`HOGG3. toldo4. White`DeviL5. Golf-Assassin6. kras3n - Под въпрос

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се запазят 2 часа ще дойда и аз, иначе ще пропусна за срядата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ме искате и аз мога да дойда :) и ако са 2 часа ще е перфектно тъкмо да разгреем 15-20 мин. и се мятаме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
13.09.09 - 993 MB (за хората с трафик)18.09.09 - 695 MB (за хората с трафик)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 часа ще дойдат повечко май ... ние преди на час и половина последните 20 минути издъхвахме доста ... иначе за сряда от 22:00 до 23:00 съм навит :) 1. ZERO2. BOSS`HOGG3. toldo4. White`DeviL5. Golf-Assassin6. kras3n - Под въпрос7. ObiChLiFk08. sinja_kotka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СРЯДА след срещата от 22:00 до 00:00 часа , така че който няма въздух да не идва :P

Може да позагреем до 22:15, след това първо полувреме до 23:00, почивка и второ полувреме. :)

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СРЯДА след срещата от 22:00 до 00:00 часа , така че който няма въздух да не идва :P

Може да позагреем до 22:15, след това първо полувреме до 23:00, почивка и второ полувреме. :)

Значи ме пишете и мене за сряда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. BOSS`HOGG3. toldo4. White`DeviL5. Golf-Assassin6. kras3n - Под въпрос7. Sa8o8. sinja_kotkaАззззз след 23:00 няма да мога :) имам ходене по чуждо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13.09.09 - 993 MB (за хората с трафик)18.09.09 - 695 MB (за хората с трафик)

18.09.09 не бачка... пробвай да ги качиш пак или в друг сайт :) 4shared.com също става да се качват такива неща :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. ZERO2. BOSS`HOGG3. toldo4. White`DeviL5. Golf-Assassin6. kras3n - Под въпрос7. Sa8o8. sinja_kotka9. candy blue slab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...