Jump to content
kras3n

Футболен отбор на форума - Варна

Recommended Posts

момчета ако ви трябва един футболист???кажете само кога , да видя дали имам възможност и къде трябва да кацна, победата ви е гарантирана :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,всичко си го пише по-назад в темата,но да те улесня:Утре (Неделя) от 11:00 до 12:30 На тревните игрища в квартал Младост (до ледената парзалка),ще играем,само фенове на хонда.Трябват ни още 2ма човека,така,че ако ще идваш,кажи да те пишем в списъка :D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЙДЕ ДВАМА ОЩЕмежду другото ще ритаме пак оня парцал щото сме много сериозни и не можем да съберем по 2 лв :D

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро мачле стана ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След лекото успиване на репортера ето и малко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

тук се получиха някои тежки контузии, но за късмет на феновете всичко мина благополучно

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето и линк към всички снимки --> Линк

малко по късно ще постна и другия линк към архива за феновете на download-a ;)

ето и линк-а --> Линк

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря още веднъж,за хубавите снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромни благодарности за снимките. Хванал си най-яките моменти. С боса умряхме да се смеем, а накрая снимките с дуспите са страшни.Браво браво златен си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Снимките наистина къртят отвсякъде :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не казвам,че на едната дори се вижда грубата ти игра и как аз лежа на тревата и искам смяна :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромни благодарности за снимките. Хванал си най-яките моменти. С боса умряхме да се смеем, а накрая снимките с дуспите са страшни.Браво браво златен си

От време на време ми се получават нещата :rolleyes: след малко качвам и старите клипчета за колегите които ги искат :tooth:

Снимките наистина къртят отвсякъде :cool:

Да не казвам,че на едната дори се вижда грубата ти игра и как аз лежа на тревата и искам смяна :P
От време на време имаше груба игра потвърждавам :D:cool:;)Ето и линка със старите клипчета --> Линк Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Да не казвам,че на едната дори се вижда грубата ти игра и как аз лежа на тревата и искам смяна :tooth:
Симулант даже не съм те докоснал :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази неделя 03.05.09г. от 11:00 до 12:30 часа на тревните игрища в квартал Младост имаме запазен час.За записвания по-така добре познатия начин (Старите "кучета",са с предимство.)Ще пиша на "Пежо" форума,да видим дали ще играем срещу тях.За сега ни трябват 6 човека,или 7 за да има 1 резерва.П.С.Неска сутринта пак ходих и чаках да запазя час,и пак успях :):),но часа и датата по-нататака,че да не стават обърквания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 ObiChLiFk0

2 BOSS`HOGG - НА ГОНКИ В СЛИВЕН

3 Брата на BOSS`HOGG

4 ZERO

5 kras3n

6 Дидко

7 White`DeviL

8 vtechrv - ИМА НАКАЗАНИЕ ЗАРАДИ НЕЯВЯВАНЕТО ВЧЕРА

9 Golf-Assassin

Ето го евентуалния състав :)

Само всеки трябва да си потвърди участието със зелен цвят да речем че Красен се мръщи на синьото ;)

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 ObiChLiFk0

2 Брата на BOSS`HOGG

3 ZERO

4 kras3n

5 Дидко

6 White`DeviL

7 Golf-Assassin

ZERO - така те харесвам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на срещата в сряда събираме по 5лв за топка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на срещата в сряда събираме по 5лв за топка

Колеги има много яка топка в Adidas Outlet-а на Чаталджа - 35лв. Пише че е за зала и изкуствена трева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 ObiChLiFk0

2 Брата на BOSS`HOGG

3 ZERO

4 kras3n

5 Дидко

6 White`DeviL

7 Golf-Assassin

Митко благодаря за инфото, най-накрая тази неделя ще играем с нова топка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми щом е хубава,и е от адидас,и е за трева,мисля,че е за нас,пък и парите не са и много.В срядя по 5 лв. и готово :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ObiChLiFk0 извън Варна ... то няма такова стечение на обстоятелствата просто ... 3 седмици без игра ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 Брата на BOSS`HOGG

2 ZERO

3 kras3n

4 Дидко

5 White`DeviL

6 Golf-Assassin

който е връзката с Дидко да казва дали ще дойде

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се,че не можах да дойда на седмичната и да дам парите за топката,става ли в неделя да ви донеса парите ?!И някакво развитие,събраха ли се пари,топка кога ще се купува?П.С.Ако има други желаещи освен тези в списъка да пишат.А тези който са в списъка и не са се отбелязали в "зелено",или да се изтрият от там или да се отбележат,за да се знае :ranting:,че време не остана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Аз още не знам дали ще участвам при първа възможност ще си оцветя ника в зелено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз не можах да дойда , а за топката никой не се е сетил доколкото знам:ranting:пак не можем да се съберем дори и един отбор, а като гледам и пежата и те засега само 2-ма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,лоша работа,ще видим ко ще прайм..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще ходя да купувам топка от адидаса на чаталджа. За да не чувам после, че съм направил лош избор 0883 36 02 52 Радо който иска да идва с мен... Жоро щял да отсъства до неделя, затова аз ще я купя иначе пак ще сме без топка. Вижте пежата да ви казват ще играят ли ако не всеки да търси по някой друг човек че да се съберем...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да се знае щото мога да събера няколко човека

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Дидко никой нищо не казва дали ще идва? Красене ако искаш питай записалите се пежа дали ще дойдат със сигурност, дори и да не могат да съберат цял отбор, за да знаем тука още колко човека да търсим. Тай кат гледам още толкова ни трябват :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

told0 питай дидко дали ще рита че са ми спрени изходящите а и няма кога да мина през Елитис защото заминвам на 4-5 дневно масово ядене и пиене :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едното момче, което всеки път идва с нас ще го взема (Марто) ! Днес топка неможах да купя, отидох в Адидас-а, но имаше само малки (за зала). Утре би трябвало да имам повече време и ще отскоча до центъра. По-късно като видя брат ми ще му кажа да звънне на Дидо дали ще идва или не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писах на "Пежаците",чакам отговор.П.С.Срам за 1 отбор хора неможем се съберем....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

1 Брата на BOSS`HOGG

2 ZERO

3 kras3n

4 Дидко

5 White`DeviL

6 Golf-Assassin

И аз съм сигурен вече момчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То хубаво,ама ние и за 1 отбор не можем да се съберем....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

След огромни перипетии се свързах с Дидо. Той няма да идва !

1 Брата на BOSS`HOGG

2 ZERO

3 kras3n

4 Дидко

5 White`DeviL

6 Golf-Assassin

7. Моя Марто

Golf-Assassin сподели по-назад, че може да намери няколко момчета ? Някой ако му има телефона нека го причуе...

Това е новата ни топка, но ни трябва за утре ПОМПА , топката смятам че ще се представи отлично, най-накрая ще ритаме топка която като вложиш сила наистина да хвърчи бързо а не само сили да хабим и накрая една максимална скорост:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

до 21 часа съм в къщи и ще чакам развитие в темата ако няма такова ще издирвам телефона на golf assassin

Редактирано от Candy_Blue_Slab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много сте несериозни, аз съм до тук с организациата за тази неделя. ще се видим утре сутрин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми значи за сега сме:1 Брата на BOSS`HOGG2 ZERO3 kras3n4 White`DeviL5 Golf-Assassin6 Моя МартоОще чакам от пежо 2мата който се бяха записали да видим дали ще дойдат,но ни трябват още поне 6 човека..Който може да взема роднини едно друго...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 Брата на BOSS`HOGG2 ZERO3 kras3n4 White`DeviL5 Golf-Assassin6 Моя Марто7 Един от Пежо8 Още един от ПежоДавайте,търсете хора,трябва да съберем 12 човека минимум ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи кво става тука? 6+2 от пежо уж , значи ставаме 8 ;) вратите незнам дали са подвижни, може да мръднем едната на центърадругия път (ако има такъв въобще) ни трябва друг отбор срещу когото да играем, а нашия ще го попълваме с комшии и приятели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 Брата на BOSS`HOGG2 ZERO3 kras3n4 White`DeviL5 Golf-Assassin6 Моя Марто7 Един от Пежо8 Още един от Пежо9 И още един от ПежоОще най-малко 3ма и сме ние ;).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Аз не можах никой да намеря кой на село кой работа има съжелявам. А и вече тръгвам към града че съм и без превозно средство и ще трябва да ползвам градски транспорт и не мога да следя дали е попълнена бройката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябват ни поне още 3ма човека,който може да вземе,че лоша работа така.Много бягане ще падне иначе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...