Jump to content
kras3n

Футболен отбор на форума - Варна

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Благодаря ти и благодаря за снимките. Все пак остава един спомен :)Ето в рар всичко наведнъж да не си играете да теглите една по една от снимка.бгhttp://4storing.com/free/d3dck/5d19cf0e572...f54de08442.html

Редактирано от Candy_Blue_Slab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес отборът на ХОНДА постигна добра победа над тима на Пежо без да блести с кой знае каква добра игра.Въпреки че в началото на мача "Самураите" допуснаха на два пъти да губят в резултата съответно с 0-1 и 1-2 бързо се съвзеха и доведоха нещатата до 5-2.Последва отпускане в редиците на отбора и "Лъвчетата" от франция успяха да върнат 3 гола като резултата стана 5-4! Не след дълго можеше да се стигне и до равенство след грешка на вратаря told0 но ObiChLiFk0 успя да изчисти в корнер с отчаян шпагат въпреки че уцели и вратаря си в главата след това! "Хондите" доведоха нещатата до 6-4 след брилянтно центриране от корнер на BOSS`HOGG и чудесен гол с глава на ObiChLiFk0. Не след дълго нещата си дойдоха на място като Candy_Blue_Slab доведе нещата до 7-4 а малко по късно резултата набъбна до 9-4. В края на мача отново отпускане в редиците на Самурайчетата доведе до нов гол за Пежо с което резултата стана 9-5 както и завърши мача!Трябва да отличим капитанът на отбора на ХОНДА ZERO който днес имаше страхотен ден и вкара редица важни голове и на няколко пъти се намеси решаващо в защита! На другият полюс обаче беше представянето на асът на отбора BOSS`HOGG който днес определено нямаше ден! Ето и оценките на специалистите за играчите на Японската Марка.told0: Доста добри намеси !Спаси редица положения и въпреки че допусна 5 гола те не зависеха от него - 8kras3n: Колебливо начало но след това се съвзе участваше както в защита така и нападение - 7ObiChLiFk0:Отлични намеси в защита!Взе доста високи топки и отбеляза красив гол.Спаси може би изравнителен гол.Играта определено му спореше. - 9ZERO: Капитанът на отбора показа лидерски качества и умение да поведе отбора си! Автор на доста от головете като най важни може би бяха изравнителните.Определено играч на мача - 10Candy_Blue_Slab: Имаше проблеми с увладяването на топката но въпреки всичко показа добър поглед върху играта.Задържаше добре топката и раздаваше хубави пасове отбеляза и гол - 8White`Devil: Въпреки че не започна мача като титуляр го заърши на терена и то с доста добри намеси предимно в защита. - 7BOSS`HOGG: Това може би е разочарованието от този мач. Водещият голмайстор на отбора днес определено нямаше ден.Ударите не му споряха както и пасовете и индивидуалната игра като цяло блед мач за звездата на Самураите- 6Колегата на told0 и ObiChLiFk0: Дидко се появи с контузия в коляното която му попречи да покаже най доброто от себе си. доста пропуски , грешка и при единият от головете на лъвчетата - 6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Трябва по-често да пишеш такива работи ;) мотивираш ме за по-високо число а и не се съмнявам че и останалите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахахах Ти това ми влезе в главата докато карах към къщи ;) а под душа до доизмислих ;) хахах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде момчета честита победа. :ranting: макар че трябваше да бием с повече и да ни вкарат по малко... но следващият път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другият път пак ли с Пежамките ще играем :ranting: Мениджъра на отбора трябва да уреди нещо :lol: ама той сигурно някъде пие за победата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пропуснал си да отбележиш няколкото ми неуспешни опита за автогол :ranting: иначе имаш талант и предлагам рубриката ти да стане редовна :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тея опити се прикриват като са направени от капитана :ranting: ахахаха ще ги пиша като играем срещу други форуми :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано утре някой да успее да запише час, че ще станат 2 седмици почивка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека утре сутринта който няма работа да отиде и да запази час.А за противници,лесна работа,ще намеря :ranting:.Честита победа още веднъж,и мисля,че само едно нещо ни липсваше и това беше малко повече хъс и острота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей Мениджъра :ranting: Другия път ако обещаеш премии може и на 0 да ги оставим :lol: хаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На нула едва ли ще ги оставим,ама можем и по-добре.Много коварно се хлъзгаше,и си направих лоша контузия като паднах..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволен като цяло :ranting: За другия път всички си запишете I BELIEVE I CAN FLY :lol: и на макс в колите :lol: хах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето и малко видео --> Видео 1 (обърнете внимание на 1:42 мин летящия Чесмир в действие (малко е лошо качеството но от 230 МБ да стане 20МБ е така))Видео 2 (победоносните усмивки :ranting:) Видео 3 After :lol:

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

брато можеш ли да ги ъплоуднеш в някой сървър ? да си ги дръпнем големите ?edit; много яко човек, още веднъж благодаря, че снима... супер спомен си остава :ranting:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахак ква куха физиономия правя не е истина :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брато можеш ли да ги ъплоуднеш в някой сървър ? да си ги дръпнем големите ?edit; много яко човек, още веднъж благодаря, че снима... супер спомен си остава :ranting:))

Мога но довечера че ся съм на бач. Трябва да ме направите основния фоторепортер на отбора (снимам и във жега и във дъжд и в студ (последните две са за вчера)) :lol: иначе за снимките няма проблеми :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за снимките и за клипчетата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

кво стана имаме ли записан час за другата неделя?и кво прайм тази неделя?

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм запазвал.А за тази седмица,ви предложих до нас има много по-хубаво игрище от онова на което играхме предния път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То е ясно че ще се съберем някъде, ако искате да почваме със списъка. А иначе и в МЕИ-то направиха игрища. Онзи ден като минах четох че в почивни дни игрищата може да се ползват срещу заплащане. Но нямаше никой за да потвърди, ако някой има повече инфо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок почваме със записванията за Неделя.Само някой да определи час и мястото.1.kras3n

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.kras3n 2.ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. kras3n2. ZERO3. ObiChLiFk0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

1. kras3n2. ZERO3. ObiChLiFk0 4. White`DeviL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложение:До вкъщи има хубаво игрище малко е но става за разцъкване и колкото да не изгубим форма.Квартал Левски в 12:00часа??Ако сте сагласни кажете да обясня къде точно се намира.Обрадено с огради,с хубави врати,и нов асвалт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за колко човека е?и за виенска става ли ако сме по малко?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аа тос квартал го мразя !!! там игрищата са от бетон !!! Аз съм съгласен за Аспарухово (парка) !!! наскоро бях там много е хубаво :rant:Аз предлагам за петък вечер или събота да се съберем на парка в аспарухово да поиграем малко :thumbs1:

Редактирано от vtechrv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за колко човека е?и за виенска става ли ако сме по малко?

За виенска е идеално.Не ми се вярва да се съберем много хора...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аа тос квартал го мразя :) там игрищата са от бетон :) Аз съм съгласен за Аспарухово (парка) :) наскоро бях там много е хубаво :)Аз предлагам за петък вечер или събота да се съберем на парка в аспарухово да поиграем малко :)

Ако не се лъжа там също е със запазване ... на часове ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аа тос квартал го мразя :P там игрищата са от бетон :P Аз съм съгласен за Аспарухово (парка) ;) наскоро бях там много е хубаво ;)Аз предлагам за петък вечер или събота да се съберем на парка в аспарухово да поиграем малко :P

ми колега отиди и виж как стои работата там ако можеш запиши час за събота.брех днешната младеж много изнЙежена, на бетон и асфалт не и се играе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета за другата събота 04.04 има запазен час на игрищата в младост.Ако не се лъжа май беше от 16 и 30.Дидко колегата ми го е запазил...ама той BOSS`HOGG предполагам ще пише с точност за какво става въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета за другата събота 04.04 има запазен час на игрищата в младост.Ако не се лъжа май беше от 16 и 30.Дидко колегата ми го е запазил...ама той BOSS`HOGG предполагам ще пише с точност за какво става въпрос.

Брат ми Много Ви обичам с Дидко :) а той как е :) така че списъка се мести за неделя :) за Младост :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този списък който сме го почнали вече,е за тази неделя,а за Младост игрището е другата неделя до колкото разбрах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги Дидо е запазил час за не тая събота а следващата събота от 16:30ч. на игрището на Младост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи за другата седмица още няма да се записваме има време до тогава.Сега тече списъка за тази неделя от 12:00ч.,квартал Левски.До тук записаните за тези неделя сме:1. kras3n2. ZERO3. ObiChLiFk04. White`DeviL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам момчета ама тая седмица ще пропусна,защото имам конкурс пък и без това трябва да си оправям багажа че ще пътувам за Пловдив.Но за другата седмица ме бройте...Освен ако нямаме с ObiChLiFk0 участие в турнира на зала "Черно Море"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мениджъра на отбора да уреди някой форум ако може за другата седмица :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. kras3n2. ZERO3. ObiChLiFk04. White`DeviL5.малък boss hoggако не намерим хора Жоро ще взема онова момче с пумата от предния път на цимента което беше от твоята

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тези хора са достатъчни за виенска няма проблем.А днеска като се прибера от работа ще пише на "Пежо" форума,за другата неделя :cool:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...