meto'o 3 #1 Публикувано 19 Януари, 2009 Колеги имам сивик 5 ген купе има ел шибедах обаче е хванал малко ръждица, та си мислех дали мога да го сменя с стъклен или плексигласов или там от каквото се прави Понеже видях на седан днес такъв и се замислих дали са съвместими, а ако не са за купетата вобще има ли такива да потърся. Мерси за инфото предварително Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #2 Отговорено 20 Януари, 2009 Здравей,аз имам стъклен на седана ако искаш мога да го измеря,за да знаеш дали са с еднакви размери.А ако има някой наясно с въпроса да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 20 Януари, 2009 Моето купе е със стъклен покрив,но не знам дали са еднакви със тези от седана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 20 Януари, 2009 Всички американски независимо хеч или купе са с стъклен шибедах Но това не се отнася за седана! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #5 Отговорено 20 Януари, 2009 Колеги имам сивик 5 ген купе има ел шибедах обаче е хванал малко ръждица, та си мислех дали мога да го сменя с стъклен или плексигласов или там от каквото се прави Понеже видях на седан днес такъв и се замислих дали са съвместими, а ако не са за купетата вобще има ли такива да потърся. Мерси за инфото предварително Поздравиколега аз карам 5 г купе и си купих стъклен люк много е яко самоче го платих 330 лв защото трябва да се вземе комплект с тавана/тапицерията/от седан не става защото се прибира в тавана а наште излизат нагоре от хеч става дано да си намериш успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #6 Отговорено 20 Януари, 2009 Моята е американка но също е с метален шибидах и аз имам мерак на стъклен.Ако може колегата да сподели откъде го е купил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #7 Отговорено 20 Януари, 2009 ...моята американка също е с метален и се вдига нагоре а не като седаните на които се прибира навътре предполагам,че механизма е друг и няма да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #8 Отговорено 20 Януари, 2009 Всички купета са американски но са за износ, тези които са за щатския пазар, точно те са със стъклен шибедах. Както мисля и канадските хечбеци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #9 Отговорено 20 Януари, 2009 Такава джаджа дали има за CRX 2ген,защото до сега не съм виждал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 20 Януари, 2009 Всички купета са американски но са за износ, тези които са за щатския пазар, точно те са със стъклен шибедах. Както мисля и канадските хечбеци.не всички купета са американски има и канадски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #11 Отговорено 20 Януари, 2009 Всички купета са американски но са за износ, тези които са за щатския пазар, точно те са със стъклен шибедах. Както мисля и канадските хечбеци.Значи далаверата е да намерим ударен канадски хеч на части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #12 Отговорено 20 Януари, 2009 Здравей,аз имам стъклен на седана ако искаш мога да го измеря,за да знаеш дали са с еднакви размери.А ако има някой наясно с въпроса да казва. Ами колега дръпни му една мярка пък да видим. То явно механизма е друг, но ако е същя размера може да натамъниме нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #13 Отговорено 20 Януари, 2009 Аз досега пък на седани и купета само стъклени съм виждал...Има ги всякакви..Между другото това е един въпрос, за който не бях се замислял . Тъкмо ще следя темата и ще се образовам още малко за моята 5г. Снощи гледах бързи и яростни 1 и просто като видя стъкления шибедах как се е изтеглил назад и нагоре,седи като спойлер,голяма красота е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #14 Отговорено 26 Януари, 2009 Имам стъклен от Кончерто с механизъм и тава, ако искате идвайте да мерете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #15 Отговорено 26 Януари, 2009 Хах колега ще трябва да се провери предварително става ли щото да доидеме до Плд. за 1-та мярка и да се окаже че нестава !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове