Jump to content
sakyt4o

закупух дистанционно с 3 бутона за акорд

Recommended Posts

здравейте колеги закупих си дистанционно за хондата че мойто го изгубих и ми остана само оригиналнотокъде мога да ида да го настроят за колататрябва ли да нося старото ако може някой да поясни как стоят нещатаблагодаря на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги никой ли незнае къде в пловдив настройват такива неща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги да споделя с вас как се настройва дистанционнотозначи вкарвате ключа в клучалката на колата1.подавате контакт веднаж после натискате бутона за заключване на новото дистанционно2.след това връщате клуча в начален стадий3.пак подавате контакт и пак комчето за отключване на новото дистанционно4..след това връщате клуча в начален стадий3.пак контакт на ключа и натискат отключване на новото дистанционнотова еИЗПРОБВАНО И РАБОТИ НОВОТО МИ ДИСТАННЦИОНО ПО ТОЗИ НАЧИН

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги да споделя с вас как се настройва дистанционнотозначи вкарвате ключа в клучалката на колата1.подавате контакт веднаж после натискате бутона за заключване на новото дистанционно2.след това връщате клуча в начален стадий3.пак подавате контакт и пак комчето за отключване на новото дистанционно4..след това връщате клуча в начален стадий3.пак контакт на ключа и натискат отключване на новото дистанционнотова еИЗПРОБВАНО И РАБОТИ НОВОТО МИ ДИСТАННЦИОНО ПО ТОЗИ НАЧИН

а ТАКА РАБОТИ ЛИ и първото ти дистанционно? .. т.е. и двете ли работят после или само второто?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Могат само две дистанционни да са активирани. Това е по спомен. Т.е. ако активираш трето първото не работи. И ако искаш то да работи, го активираш като третото. Дали стана ясно?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...