Jump to content
PREDATORA

Honda Crx Del Sol (части кфи пари струват)

Recommended Posts

Днес гледах 1 хонда но имаше доста забележки не и работеха ел машинките за стъклата,ел огледалата и ел капака (за кабриото) можете ли да ми кажете лесно ли се намират машинки за стъклата (оригинални ел огледала за дел сол) и ел капака подлежи ли на ремонт ?!? :\

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти кажа попринцип частите за Хонда си е.... майката. Гледай и ходовата част все пак тя е по важна от ел пакета ... Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе намира се всичко е колега ... :shy: не се притеснявай , части да искаш вече ... :shy::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе намира се всичко е колега ... :rolleyes: не се притеснявай , части да искаш вече ... :D :D

Колега но ми трябват оринтировачни цени за да сваля от цената а до ся японско не съм карал и всеки вика че части трудно но пък и за този модел ...... ъпсурт а не да я купя и половин година да немога да си намеря машинки :) ходовата част... ще водя майстор мен ми е чудно за тея работи аз да си направя сметка и много ли трудно се намират ... че като я взема колата я вкарвам в бокс-а .. и от там 1 месец няма да излиза искам като се кача всичко да работи като по часовник ако не да чакам да излезне нещо по читаво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега поради каква причина не ти работи нито един ел. по колата,това меко казано е много странно?Части за тази кола вече има доволно,но провери първо дали наистина не ти работят тези неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега поради каква причина не ти работи нито един ел. по колата,това меко казано е много странно?Части за тази кола вече има доволно,но провери първо дали наистина не ти работят тези неща.

бате имам оферта за тази кола а не и работят.. нямам такава а искам да имам :angry: значи тругнах да свалям левият прозорец препука 2 пъти и стъклото падна... и после го дигнахме и пак така.. машинката нещо се ... на шофиора... стигне до половината препука и слезна и после при качването пак препука което според мен си е заминало :angry: а ел капака неиска да се надигне надига се до половината но е недостатучно нз.. и се интересувам горе доло колко пари излизат тея машинки за да знам да се пазаря за цената :angry: и да знам с колко пари ще се набутам и евентуално от къде мога да си ги поръчам Редактирано от PREDATORA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като не работят ел.стъклата и тавана както трябва,свали малко от цената на която е пусната за продажба и с парите които си свалил,можеш да си вземеш части втора употреба :) .Прегледай продава части/аксесоари,знам че има няколко дел сола на части,свържи се с продавачите и ги питай за цени.Части има,само ти трябват пари и желание :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле сичко което на капака пише ХОНДА можеш да го намериш и го има като 4аст...сяка гаика и болче по колата дали е дел сол или друг модел без значение.Заповядаи при нас вав Бултрако сас рамата и ще получиш нужната информация....Надявам се да сам ти помогнал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Бултрако незнам какво имате впредвид ,но преди месец един колега от форума си купи от мен заден панел за дел сол (калник) и ми каза че е ходил в бултрако и са му казали 1200лв. А аз преди два месеца търсих преден калник за дел сол за моята кола, преди да вкарам в моргата дел сол за разглобяване и едвам намерих преден калник за 250лв. втора употреба.Според мен гледай внимателно ел. историйте на тоя дел сол , стъкла , огледала , ел. таван и т.н. от колкото ходовата част , защото цялата ходова част и сивик 5г. и части има бол и не са скъпи.Успех :angry:

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви момчета и то много!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригиналните неща по стъклата са доста скъпи.Ножицата за повдигане на стъклото беше нещо от рода на 200 лв.. и гуменото уплътнение по което се движи беше там някъде.. дано не ти се наложи да сменяш моторчетата .. бяха още по скъпи над 500 мисля.Ако имаш опция иди в Бултрако с колата да ти кажат какво трябва да се смени и колко пари ще ти излязат частите. Имай в предвид че дори и да ги смениш може да не се оправят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...