KOS_with_NOS 18 #1 Публикувано 17 Януари, 2009 Колко е допустимия луфт на студената турбина, че ми излезе една турбинка тука , но има луфт към 1мм - 1.5мм ?И какво означава това число AIR 42? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 17 Януари, 2009 Ти как го измери луфт 1мм.....Вземи пластина 0,55 или 0,6 дръпни оста в някаква посока и ако пластината влезе м/у перката и корпуса тва не е на добре,освен това и маслото уплътнява в слу4ай че мериш на сухо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #3 Отговорено 17 Януари, 2009 Луфта го е мерил един приятел, а що се отнася до маслото не се бях сетил че и то уплътнява. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aksel 0 #4 Отговорено 17 Януари, 2009 Както каза колегата луфта моиш и сам да го измериш сас пластина,а ако иска6 заповядаи вав пловдив има турбо сервиз и стенд за търбини и са доста добри... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 18 Януари, 2009 1,5 мм си е някъде максимума преди да я хвърлиш или ремонтираш според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове