BG88 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2009 Добър вечер на всички колеги :P Напоследък започнах да се заглеждам по така наречените Angel Eyes фарове и ми хрумна идеята да оборудвам и моя Civic с подобни. Преди да пристъпя към действие обаче, изникват няколко малки въпроса: Какви точно фарове биха паснали на мястото на стандартните? Имат ли специален индекс или нещо сходно по което да е ясно че не са за друг сивик?Колата е тази, модел 97, упътете ме дали е преди и след фейслифта и към коя генерация се води Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 14 Януари, 2009 С риск да те разочаровам, ще ти кажа, че досега не съм виждал Ейнджъл айс за англичанка Потърси в английския и-бей, ако има изобщо такива - там ще ги откриеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BG88 0 #3 Отговорено 14 Януари, 2009 С риск да те разочаровам, ще ти кажа, че досега не съм виждал Ейнджъл айс за англичанка Потърси в английския и-бей, ако има изобщо такива - там ще ги откриеш!Точно това е въпроса, аз гледма там,но не знам ако си поръчам да не ударя греда, искам да знам какво да гледам ако поръчвам...... Колеги помагаите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 14 Януари, 2009 Както каза колегата Крелион ... такваз шукария за твоя модел нема .. не знам как китаеца не се е сетил да направи ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 14 Януари, 2009 Щото китаеца копира от някой друг, а за англичанка няма дори скъпи афтърмаркет фаров и angel eyes. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове