Jump to content
BG88

Angel Eyes за моя Civic

Recommended Posts

Добър вечер на всички колеги :P :P Напоследък започнах да се заглеждам по така наречените Angel Eyes фарове и ми хрумна идеята да оборудвам и моя Civic с подобни. Преди да пристъпя към действие обаче, изникват няколко малки въпроса: Какви точно фарове биха паснали на мястото на стандартните? Имат ли специален индекс или нещо сходно по което да е ясно че не са за друг сивик?Колата е тази, модел 97, упътете ме дали е преди и след фейслифта и към коя генерация се води :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да те разочаровам, ще ти кажа, че досега не съм виждал Ейнджъл айс за англичанка :P Потърси в английския и-бей, ако има изобщо такива - там ще ги откриеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да те разочаровам, ще ти кажа, че досега не съм виждал Ейнджъл айс за англичанка :P Потърси в английския и-бей, ако има изобщо такива - там ще ги откриеш!

Точно това е въпроса, аз гледма там,но не знам ако си поръчам да не ударя греда, искам да знам какво да гледам ако поръчвам...... :P Колеги помагаите....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както каза колегата Крелион ... такваз шукария за твоя модел нема .. не знам как китаеца не се е сетил да направи ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Щото китаеца копира от някой друг, а за англичанка няма дори скъпи афтърмаркет фаров и angel eyes.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...