Jump to content
rollin

Продавам: Pioneer 307d2 с Кутия

Recommended Posts

Продавам баскаса с говорител Пайнер 307Д2 монтиран в 50литров бокс с инвертор фи-76 с дължина 20см.Свири просто перфектно!Ползван е около месец, без никакви забележки и драскотини - като нов!!!Снимки мога да направя утре :ok: Цена 129лвМоже и по отделноОт Първомай съм за др. градове може и с куриер!За връзка:ЛС или 0898765126

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега, може ли да пуснеш някакви снимчици ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега, може ли да пуснеш някакви снимчици ....

Ето и снимките

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повдигна темата на колегата. Купих си от него същия бас в същата кутия и мога да кажа, че с подходящия усилвател в колата трудно се издържа. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повдигна темата на колегата. Купих си от него същия бас в същата кутия и мога да кажа, че с подходящия усилвател в колата трудно се издържа. :shy:

Колега ти с какъв усилвател си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

rollin касата тилисия прави или я купи готова?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

rollin касата тилисия прави или я купи готова?

Аз имам магазин и поръчам касите в различни литражи.тая само си поиграх с инвертора за по ниско свирене и по мек бас...За сега касата е запазена, понеже колегата от тоя форум бил в чужбина и като си дойде каза, че ще я вземе.До седмица ще ви дам резултат...Някой ако иска нова да пита на ЛС :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повдигна темата на колегата. Купих си от него същия бас в същата кутия и мога да кажа, че с подходящия усилвател в колата трудно се издържа. :angry:

Колега ти с какъв усилвател си?
Сони xm-1652 z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питам те защото имам сущия бас а неми харесваше как свири беше в една каса дето тейи сигуно ка 20-на кила ужас! Проблем лие да ми дадеш параметрите даси направя и аз ако нетие проблем де?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...