rollin 463 #1 Публикувано 13 Януари, 2009 Продавам баскаса с говорител Пайнер 307Д2 монтиран в 50литров бокс с инвертор фи-76 с дължина 20см.Свири просто перфектно!Ползван е около месец, без никакви забележки и драскотини - като новСнимки мога да направя утре :ok: Цена 129лвМоже и по отделноОт Първомай съм за др. градове може и с куриер!За връзка:ЛС или 0898765126 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wien 17 #2 Отговорено 17 Януари, 2009 здравей колега, може ли да пуснеш някакви снимчици .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 17 Януари, 2009 здравей колега, може ли да пуснеш някакви снимчици ....Ето и снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #4 Отговорено 17 Януари, 2009 Да повдигна темата на колегата. Купих си от него същия бас в същата кутия и мога да кажа, че с подходящия усилвател в колата трудно се издържа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #5 Отговорено 17 Януари, 2009 Да повдигна темата на колегата. Купих си от него същия бас в същата кутия и мога да кажа, че с подходящия усилвател в колата трудно се издържа. Колега ти с какъв усилвател си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #6 Отговорено 18 Януари, 2009 rollin касата тилисия прави или я купи готова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 18 Януари, 2009 rollin касата тилисия прави или я купи готова?Аз имам магазин и поръчам касите в различни литражи.тая само си поиграх с инвертора за по ниско свирене и по мек бас...За сега касата е запазена, понеже колегата от тоя форум бил в чужбина и като си дойде каза, че ще я вземе.До седмица ще ви дам резултат...Някой ако иска нова да пита на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #8 Отговорено 18 Януари, 2009 Да повдигна темата на колегата. Купих си от него същия бас в същата кутия и мога да кажа, че с подходящия усилвател в колата трудно се издържа. Колега ти с какъв усилвател си?Сони xm-1652 z Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #9 Отговорено 23 Януари, 2009 Питам те защото имам сущия бас а неми харесваше как свири беше в една каса дето тейи сигуно ка 20-на кила ужас! Проблем лие да ми дадеш параметрите даси направя и аз ако нетие проблем де? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове