automotive 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2009 Искам да попитам сега в момента на колата ми е оригиналното гърне ето това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329727 дори и накраиничето си го има аз си мислих че е допълнително .Но вече незнам колко пъти е заваряване гние където съм показал на малката стрелкичка .И е доста виснало.В Бургас виждам доста седани като моя с кръгло гърне не като оригиналното супер повдигнато и прибрано.Мойто като кача 2 души отзд и на неравности дори опира.Има ли опция да си намеря такова и от къде ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #2 Отговорено 13 Януари, 2009 от някои магазин примерно :) , ама все си мисля че не опира от типа на гарнето , може да имаш проблем с амортисьорите примерно ... Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 13 Януари, 2009 От Бургас си така ли да разбираме? На улица "Транспортна" от страната на автокъщите се занимават с ауспуси. Правят и ремонт, което обаче е временно решение. Можеш да си вземеш нов оригинален от представителството за Бургас (ако устискаш на цената), както и неоригинален (алтернативен), който ще ти измисли някой търгаш на авточасти. В раздела купува/продава също е вариант - все ще се намери някой колега с излишно и читаво гърне... Трябва обаче да се разтършуваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #4 Отговорено 14 Януари, 2009 [Не е от амортесорите просто гледам че доста седани и те са с "виснали задници" но гърнетата има са прибрани и са кръгли не като оригиналното .Ако има някой с седан 5та да каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове