No Limit Performance 180 #42 Отговорено 23 Май, 2009 Това последното е много маняшко!Успех и за напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #43 Отговорено 27 Май, 2009 Това е много яко..ще се видя скоро с това момиче..че ми е и близо.. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #45 Отговорено 3 Август, 2009 Момчета,до колкото ми е известно до 30 процента промяна на цвета по автомобила не подлежи на санкции от КАТ. Иначе ресунките се много ефектни и не са скъпи. Аз също се занимавам с бояджииски работи и съм на ясно за какво става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivita 0 #46 Отговорено 15 Август, 2009 Панел за уредите на Жигули Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivita 0 #47 Отговорено 30 Октомври, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #48 Отговорено 30 Октомври, 2009 няма да е лошо на всяко нещо да казвате колко струва, за да си правят хората сметката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #49 Отговорено 30 Октомври, 2009 за предния капак на црха ме накараха да я пиша 2а цвята, така,че иза рисунките е същото. снимка на колата от всякъде и смяна на талон. газарията изисква жертви, а не мисля, че нов талон за 20 лв е проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #50 Отговорено 2 Ноември, 2009 Купих си рисувана кола(беше регистрирана с рисунките) и в кат София пак се заядоха но се оправят нещата не е фатално това което е написал колегата с комисията е точно така и е вярно Колкото до колежката с рисунките УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове