Jump to content
Lesov

Obx High Flow Air Intake Manifold

Recommended Posts

http://cgi.ebay.co.uk/OBX-High-Flow-Air-In...A1%7C240%3A1318Мисля да си поръчам този всмукател от ибей обаче незнам дали ще върши работа ако случайно някой има наблюдения ще съм му много благодарен да сподели информация дали ще деиства, дали ще вдигне разхода и каквато и да е информация относно този всмукател и дали ще е добре за колатаMade from T-6061 lightweight billet aluminum and chrome plated Increased volumetric efficiency by 70% over stock intake manifold10-15 horsepower increaseUtilizes factory sensor positions and auxiliariesAccepts up to 66 mm throttle bodyLifetime warranty from manufacturer defects Пише че ще вдигне от 10-15 к.с. дали е реално? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Пише че ще вдигне от 10-15 к.с. ...

Е де не се оливайте с тия коне! Отварял ли си в ибей обява за гърне..... там пише че вдига мощноста с 10-15к.с. .... а на интейка пише 15-20.... на колекторите до 35к.с. и така нататък..... то значи почти всички караме 200 коньови хонди а??? Да..... наистина има смисъл от такива неща, но не си мисли че като го сложиш и няма да можеш да вкараш колата в пътя! п.п. преди няколко дни ти писах пак долу горе по същия повод.... не се сърди!!!! Това просто е едно от нещата които трябва да направиш за та ти тръгне колата, а не единственото нещо което трябва да направиш! п.п.2 Правилен път си поел, но не бъди наивен! Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм ти благодарен че отговаряш на горе-долу тъпите ми въпроси обаче изкам да ти кажа че аз не си мисля че няма да мога да вкарам колата в пътя мен и малко ми стига не очаква да литне или нещо подобно мъничко ми трябва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето скромно мнение е,че това е едно от последните неща които трябва да смениш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с edikoi си . А коя е правилната последователност с която трябва да се "гради" като за начало един атмосферен автомобил :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без пипнато ецу и настройки,по големи инжектори и дросел,портната глава,ефекта ще е по скоро отрицателен отколкото положителен

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

окачване - джанти - изпускателна ситесма - интейк+колектор+дросел - валове+пружинки+ролки+еку+порт - дино (не ми харесва резултата) - суап В8 хеми + слик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

окачване - джанти - изпускателна ситесма - интейк+колектор+дросел - валове+пружинки+ролки+еку+порт - дино (не ми харесва резултата) - суап В8 хеми + слик ;)

Неможах да те разбера колега ? Суап ли ми препоръчваш? ако е така и на мен ми се изка :) ама за сега нема кинти скоро нема да си зимам бентли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами как да е. Има разлика. Малко зор ще видиш при монтажа само. Ако смениш и вала ще е по добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега просто искам да ти кажа да си направиш проста сметка - какви са ти целите, да дръпнеш чертата и да прецениш не е ли по изгодно да направиш суап и оттам нататък да имаш по добра база или да наливаш куп пари и накрая да не оправдаят очакванията ти. успех :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега просто искам да ти кажа да си направиш проста сметка - какви са ти целите, да дръпнеш чертата и да прецениш не е ли по изгодно да направиш суап и оттам нататък да имаш по добра база или да наливаш куп пари и накрая да не оправдаят очакванията ти. успех :thumbs:

Благоаря ти колега има смисъл в думитети трябва да си направя една сметка да видим колко пари ще излязат нещата които изкам да сменям и според мен суапа е най-добрия вариант доста по добре ще стои под капака едно б16а2 например...или нещо по-сериозно :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе само на мен ли ми се струват прекалено къси тия рънъри ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля че са прекалено къси. Да, късички са, но пък за някои неща като top-end power, то си трябва. Шантава работа са това всмукателните колектори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става дума за d16 все-пак ... къде ще е той top-end power ? на 10К ли ? .. абе сигурно си прав, ама ми идва съмнително ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...