bojidar111 0 #1 Публикувано 11 Януари, 2009 здравеите на всички вече съм горд собственик на този preludehttp://www.bojidar111.snimka.bg/album.php?album_id=318408искам малко инфо за него всеки които знае нещо да каже ще бъда благодарен и да питам някои работи които не са ми ясни дали трабва да е така 1 скоростите ми са странни като превключвам по някога се налага да давам гас все едно нещо не е наред или със съединителя или със синхронизаторите на скоростите 2 като я взех я пробвах до бургас и ми направи впечатление че като я понатисна примерно с 160 и на горе после спрях и ми изчезна съединителя и след положин час се оправи това нормално ли е и има ли не6то общто с проблема със скоростите като в това време съеденителя ми отделя доста долу такаче не разбирам какво ставапредварително благодаря на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #2 Отговорено 11 Януари, 2009 (Редактирано) Честито колега !!! Всичко това...... "1-во и 2-ро" е от съденителя сменяш го и си като нов Успех и добре дошъл в клуба !!! Редактирано 11 Януари, 2009 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojidar111 0 #3 Отговорено 11 Януари, 2009 е добре де какво му е на съединителя защо си отделя много добре и не превърта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #4 Отговорено 11 Януари, 2009 (Редактирано) Може и да има някъв проблем наистина,ама иначе изглежда много запазен, грабва ми окото. Откъде се сдоби с него? Редактирано 11 Януари, 2009 от Brutalism Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #5 Отговорено 12 Януари, 2009 Това е колата на Чавдар (chavdu). Ако и има нещо ще каже, но ако не се лъжа той беше сменял скоро съединител. Между другото и моя в началото ми беше направил същата мизерия и ми изкара акъла. Случи се само веднъж и повече не се повтори. Дано и ти имаш моя късмет. Успех с колата и честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 12 Януари, 2009 като начало си виж имаш ли спирачна течност в съединителя и дали е обезвъздушен добре.честито за колата.с кой двигател е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mita4k0 0 #7 Отговорено 12 Януари, 2009 Колега честито за количката,дано това със скоростите се оправи и да си е караш с кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 12 Януари, 2009 Честито колега, хиляди безаварийни и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 12 Януари, 2009 Честито колега сигурно си за нов съединител колата е супер мен тая генерация прелюди най ме кефят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojidar111 0 #10 Отговорено 12 Януари, 2009 благодаря на всички за отзивите аз знам от Чавдар също че е сменян съеденителя а и ми отделя доста долу а и не превърта остава да е проблем с хидравличната помпа на съединителя и ще трябва да го прегледам а и брат ми има акорд със същия двигател 2 литра и тои имаше такъв проблем с помпата и се оказа някакъв семеринг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #11 Отговорено 12 Януари, 2009 Честито за новата придобивкаДидо "Чикирики" би ти помогнал за проблема със скоростите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #12 Отговорено 12 Януари, 2009 Честито колега количката е супер аз също имам проблем със съединитела износен е и отделя най-горе но нямам такива проблеми безаварийно каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #13 Отговорено 12 Януари, 2009 Честито колега мн безаварийни Проблема ти може би наистина е от долната помпа на съединителя,има ремонтни комплекти за нея и са на смешни цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojidar111 0 #14 Отговорено 12 Януари, 2009 а от къде да си взема този ремонтен кит за помпата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове