Soichiroo 80 #1 Публикувано 7 Януари, 2009 Здравеите на всички.Проблема ми е следния.Хонделата ми гори масло от както ,я взех не мн ,но гори,маисторът (мои приятел които се занимава основно с японски автомобили) ми каза ,че е за гумички на клапаните и ще ги сменяме сега ,ноонеговото притеснение е ,че на пазара имало мн боклуци бил смянал по 2 ,че и 3 пати докато олучи.И аз веднага разбира се се досетих В ФОРУМА ще знаят таи че някои нещо да ми кажи като МАРКА нещо от каде да ги закупя и тнк кое да не взимам и таи ... мн мерси на всеки помогнал колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjIvo 1 #2 Отговорено 7 Януари, 2009 Еми аз сложих гумички на Пайен макар че много хора ми казаха че не били хубави и трябвало да си взема оригинални гумички дет струват по 20-30 лева парчето за да спре да гори масло а нали се сещаш за 16 гумички каква става цифрата.От Пайена съм много доволен маслото си стои така както съм го налял след ремонта! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #3 Отговорено 8 Януари, 2009 Колега на мен тези гумички с поръчка от САЩ ми излязоха 12210-PZ1-004 SEAL A, VALVE STEM 8x1,11=8,88$ 12211-PZ1-004 SEAL B, VALVE STEM 8x1,11=8,88$сам си направи сметката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 8 Януари, 2009 ми 20 лв нищо не е колега въпроса е как мога да са снабдя с такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 8 Януари, 2009 Ами разгледай малко форума , има хубави неща - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28207Ще почакаш за следващата поръчка де.Хората са много точни ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 8 Януари, 2009 ок колеги мн мерсии,значи ще чакам следващата порачка да вземим едни гумички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #7 Отговорено 8 Януари, 2009 Да, най-добре изчакай до следващата,ако имаш гледай да намериш и някой друг кусур,че да поръчаш наведнъж,да не стане после - ах и тва ми трябва,ама мина поръчката. Поръчвай от уса, поне ще е оргиналдъ и на реална цена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #8 Отговорено 9 Януари, 2009 Коледа Най-добре изчакай .. а3 се възползвах от тая доставка и да ти кажа, че съм много доволен , преди отварях мотора и го ревизирах , сложих гумички от бг уж хубави ... и като слобих мотора ... толкова маслко ми изгоря душата , поръчах гумичките от САЩ и колега сега си върви и не пипва масалце ... Ще почаш , но поне знаеш защо ще чакаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #9 Отговорено 7 Септември, 2015 Еми аз сложих гумички на Пайен макар че много хора ми казаха че не били хубави и трябвало да си взема оригинални гумички дет струват по 20-30 лева парчето за да спре да гори масло а нали се сещаш за 16 гумички каква става цифрата.От Пайена съм много доволен маслото си стои така както съм го налял след ремонта! Още един + За Payen гумички има колеги който са малко сектанти но реално погледнато на сивик 6 серия има много по добри части афтърмаркет от колкото оригиналните .......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове