angelY 0 #1 Публикувано 5 Януари, 2009 Здравейте юнаци,През септември купих honda stream 2.0 ivtec, направих и цялото обслужване, съответно смених и течноста на хидравликата с оргинална течност от honda. Появи се виене на помпата, явно че старата течност не е била оригинална. Малко преди нова година сипах и добавка на STP за хидравлични системи, но виенето не изчезва. Дали някой от вас е имал подобен проблем и дали мога да получа някакъв съвет за решаване то му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 5 Януари, 2009 Нова помпа или рециклиране на старата. от 300 лв нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #3 Отговорено 6 Януари, 2009 Провери ремъка на хидравликата да не е пренатегнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #4 Отговорено 6 Януари, 2009 В книжката на Сивика пише - "нормално е виене на хидравличната помпа при по-ниски температури на околната среда..." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #5 Отговорено 6 Януари, 2009 1 приятел се занимава точно с хидравлика. Каза, че може да е семеринг (старото масло да си е загубило вискозитета и за това се проявява ефекта при новото). Също може да има и въздух в системата. Ремонта на помпата е о/о 60-70 лв.necentrovaniq, не бързай да пишеш цени така скоростно дори без да се знае какъв е проблема. А както пишело в книжката на Сивика... може и да няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #6 Отговорено 6 Януари, 2009 necentrovaniq, не бързай да пишеш цени така скоростно дори без да се знае какъв е проблема. .Толкова ми взеха едни майстори миналата година за рециклиране на старата.Имах същите проблеми като колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velibg 0 #7 Отговорено 25 Март, 2009 Хора, здравейте! И аз имам малък проблем с Хондето... Понякога се чува едно скрибуцане откъм волана (извинявам се за израза, но няма как по друг начин да го опиша..). Не е винаги, но откакто сменихме всички ремъци, масла и чудеса сме изминали 2000 км и доскоро не се чуваше подобно нещо. И се чува основно когато се върти волана. Незнам от какво е, а не ми се иска да я водя още на майстор. Дали е от хидравликата или някой ремък е опънат?? Тук четох доста мнения и подобни проблеми... ще съм много благодарна ако някой има представа какво е и пише скоро.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Дали е от хидравликата или някой ремък е опънат?? Хлабав - този на хидроусилвателя.Отвори капака и сама ще разбереш. Редактирано 25 Март, 2009 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове