Jump to content
IVOC

Изчукване, боядисване Къде?

Recommended Posts

Привет,Моля за съвет за читави тенекеджии в София?Някоя руса русалка си е отбелязала бронята в задния ми калник, като калника само е хлътнал навътре и веждата леко е смачкана.Бултрако ОК ли са за случая като качество/цена?Благодаря предварително.

Редактирано от IVOC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Бултрако не се занимават с тенекии.Питай в сервиза на Хонда в Горубляне. -могат да ти намерят елементи на старо ако има нужда и да ги дадат на бояджия да ти ги оправи. (0888692094, 0888634616)Друг добър бояджия/тенекеджия който съм ползвал за по малки поражения по ламарините еСтефан Христов - 0898212788 (ул. Филип кутев - в двора на СБА)Дано да съм бил полезен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ ходете в (довереният на ЗК Армеец) сервиз "Фулда България" в София, Горубляне за тенекеджийски услуги.След 6 дни чакане се сдобих с мърляво пребоядисан (заради драскотина) преден калник с налепени под боята боклуци, омацан с боя праг и пр...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ ходете в (довереният на ЗК Армеец) сервиз "Фулда България" в София, Горубляне за тенекеджийски услуги.След 6 дни чакане се сдобих с мърляво пребоядисан (заради драскотина) преден калник с налепени под боята боклуци, омацан с боя праг и пр...

тоя майстор да не е бил FENS-a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз лично съм си доволен от Коцето - кв. Хаджи Димитър, ул. Родина 12. тел 0888 713 083. Преди седмица заради някой анонимен "шофиор" ми се наложи за втори път да отида там, но човека се постара и се представи добре. Другите също го хвалят...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...