Jump to content
miro-hondata

как мога да разбера

Recommended Posts

до преди няколко дена като пръсна вода на чистачките пускаше вода,а сега спря,може ли да е замръзнала концентрата след като има само концентрат?????????

Редактирано от miro-hondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно е замръзнал само от казанчето до дюзите на капака (или само в тях) и ако покараш известно време топлината от двигателя ще го размрази. Най-вероятно е някое менте и въобще не отговаря на това, което е написано на етикета като градуси. А може и да пробваш с една тънка игилчка да изчовъркаш леда от дюзите.И аз така онзи ден се уплаших, че е замръзнал, а то се оказа, че предишния ден съм успял да изпръскам всичко за има-няма 350 км. :lol: ПП Моторчето на помпата се чува, нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внимателно извади маркучите от пръскалките и пробвай да пръснеш. Ако тръгне течност, тогава полей пръскалките с вряла вода, ако пак не тръгнат, тогава ги огкачи и ги накисни в топла вода.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко смешно може да звучи, но аз имах същия проблем и се оказа, че.... капакът беше затиснал маркучите. Така че ако не са замръзнали, провери дали не е станало това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внимателно извади маркучите от пръскалките и пробвай да пръснеш. Ако тръгне течност, тогава полей пръскалките с вряла вода, ако пак не тръгнат, тогава ги огкачи и ги накисни в топла вода.

аз махнах преди 2 дена маркуча от пръскалките и духнах ама в казанчето не излезнаха балончета,а несъм чул дали моторчето работи!Мерси все пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

умната с врялата вода през зимата че стават бели ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах същия проблем ама със служебната кола>течност има пък не пръска. и проблема беше че самите пръскалки се бяха запушили.пробваи с телче от телена четка и го прекарай през отворите на пръскалките.ако знаш колко боклуци излезнаха и след това всичко се оправи и сега няма проблем. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би в пръскалките е проблема щом е само концентрат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та тези концентрати са такива ментета че е много вероятно да са замръзнали дюзите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема :tooth: Успех

замръзнал е концентрата видях вчера!Мерси на всички за помоща:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема :tooth: Успех

За жалост не е задължително... на мен моторчето ми работи, но не пръска. Не е от дюзите, защото първо за размразени, и второ като издърпах маркучето на свръзката - не пръскаше :tooth::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема ;) Успех

За жалост не е задължително... на мен моторчето ми работи, но не пръска. Не е от дюзите, защото първо за размразени, и второ като издърпах маркучето на свръзката - не пръскаше ;) ;)
Запушен ти е някой маркуч, ако говориш за свръзката при дюзата...случва се и това...продухай ги! Пробвай да извадиш маркуча от мотора и виж дали ще тече тогава... Редактирано от HELL_FIRE_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не говоря за свързката при дюзата. Говоря за свръзката по средата - има една пластмаса, която държи маркучетата за пръскалките и за задната и за предната да не шават из коша, захваната е за левия ботуш при мен. Там има свръзка, като надух силно от страната на дюзите си бяха отпушени, но като надух на обратно не избълбука, а и май май не може, тъй като моторчетата не могат да се завъртят просто така, с духане :PЩе трябва да се прави процедурата с горещата вода... като се позатопли с една идея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не се доверявайте не така наречените концентрати дето ги продават навсякъде ;) Голя част от тях не отоговарят на това,което пише на опаковката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...