miro-hondata 4 #1 Публикувано 2 Януари, 2009 (Редактирано) до преди няколко дена като пръсна вода на чистачките пускаше вода,а сега спря,може ли да е замръзнала концентрата след като има само концентрат????????? Редактирано 2 Януари, 2009 от miro-hondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 2 Януари, 2009 Най-вероятно е замръзнал само от казанчето до дюзите на капака (или само в тях) и ако покараш известно време топлината от двигателя ще го размрази. Най-вероятно е някое менте и въобще не отговаря на това, което е написано на етикета като градуси. А може и да пробваш с една тънка игилчка да изчовъркаш леда от дюзите.И аз така онзи ден се уплаших, че е замръзнал, а то се оказа, че предишния ден съм успял да изпръскам всичко за има-няма 350 км. ПП Моторчето на помпата се чува, нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #3 Отговорено 2 Януари, 2009 Внимателно извади маркучите от пръскалките и пробвай да пръснеш. Ако тръгне течност, тогава полей пръскалките с вряла вода, ако пак не тръгнат, тогава ги огкачи и ги накисни в топла вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #4 Отговорено 2 Януари, 2009 Малко смешно може да звучи, но аз имах същия проблем и се оказа, че.... капакът беше затиснал маркучите. Така че ако не са замръзнали, провери дали не е станало това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro-hondata 4 #5 Отговорено 2 Януари, 2009 Внимателно извади маркучите от пръскалките и пробвай да пръснеш. Ако тръгне течност, тогава полей пръскалките с вряла вода, ако пак не тръгнат, тогава ги огкачи и ги накисни в топла вода.аз махнах преди 2 дена маркуча от пръскалките и духнах ама в казанчето не излезнаха балончета,а несъм чул дали моторчето работи!Мерси все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #6 Отговорено 2 Януари, 2009 умната с врялата вода през зимата че стават бели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #7 Отговорено 3 Януари, 2009 имах същия проблем ама със служебната кола>течност има пък не пръска. и проблема беше че самите пръскалки се бяха запушили.пробваи с телче от телена четка и го прекарай през отворите на пръскалките.ако знаш колко боклуци излезнаха и след това всичко се оправи и сега няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #8 Отговорено 4 Януари, 2009 може би в пръскалките е проблема щом е само концентрат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #9 Отговорено 4 Януари, 2009 да не са запушени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #10 Отговорено 4 Януари, 2009 Та тези концентрати са такива ментета че е много вероятно да са замръзнали дюзите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #11 Отговорено 4 Януари, 2009 Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro-hondata 4 #12 Отговорено 8 Януари, 2009 Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема Успехзамръзнал е концентрата видях вчера!Мерси на всички за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 8 Януари, 2009 Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема УспехЗа жалост не е задължително... на мен моторчето ми работи, но не пръска. Не е от дюзите, защото първо за размразени, и второ като издърпах маркучето на свръзката - не пръскаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #14 Отговорено 8 Януари, 2009 (Редактирано) Ако ти работи моторчето значи е дюзите ти е проблема УспехЗа жалост не е задължително... на мен моторчето ми работи, но не пръска. Не е от дюзите, защото първо за размразени, и второ като издърпах маркучето на свръзката - не пръскаше ;)Запушен ти е някой маркуч, ако говориш за свръзката при дюзата...случва се и това...продухай ги! Пробвай да извадиш маркуча от мотора и виж дали ще тече тогава... Редактирано 8 Януари, 2009 от HELL_FIRE_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #15 Отговорено 8 Януари, 2009 Не, не говоря за свързката при дюзата. Говоря за свръзката по средата - има една пластмаса, която държи маркучетата за пръскалките и за задната и за предната да не шават из коша, захваната е за левия ботуш при мен. Там има свръзка, като надух силно от страната на дюзите си бяха отпушени, но като надух на обратно не избълбука, а и май май не може, тъй като моторчетата не могат да се завъртят просто така, с духане Ще трябва да се прави процедурата с горещата вода... като се позатопли с една идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #16 Отговорено 9 Януари, 2009 Изобщо не се доверявайте не така наречените концентрати дето ги продават навсякъде Голя част от тях не отоговарят на това,което пише на опаковката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове