ozonbg 1 #1 Публикувано 2 Януари, 2009 Здравейте и Честита нова година!Ако може да ми дадете някакви идеи от какво може да е проблема. Значи наблюдава се следното. Като карам на първа или втора, като намалям или тръгвам по-рязко в лявата част на предницата се чува някакво проскърцване. При оперирането с педала на газта най-вече. Като карам по-бързо и по-плавно не се чува. Като е загряла колата също по-рядко се чува. Дали нещо е за смяна, дали трябва да се смаже, какво може да е това, чудя се. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #2 Отговорено 3 Януари, 2009 Според мен е от карето ....... и по точно от външното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
креспо 1 #3 Отговорено 4 Януари, 2009 глупости... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #4 Отговорено 5 Януари, 2009 (Редактирано) Предишния собственик като я купувах беше ме предупредил, че е за смяна втулката на рейкатата от лявата страна, но не беше спешно и че повредата не е сериозна според него и може спокойно да се кара така. А аз нищо не разбирам и му се доверих тогава. Дали скърцането е от тази втулка? Благодаря много! Редактирано 5 Януари, 2009 от ozonbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 8 Януари, 2009 (Редактирано) Според мен е от карето ....... и по точно от външнотоахаха :P :P :P Редактирано 8 Януари, 2009 от HELL_FIRE_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #6 Отговорено 20 Януари, 2009 оказа се че предния капак опира в филтърната кутия и от триенето и студеното време проскърцва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове