Данчо 31 #1 Публикувано 2 Януари, 2009 Шефе, чрд, жив и здрав да си, нека здравето бъде нон стоп покрай теб.желая ти много късмет, успехи, интегра, с2000, професионални успехи и нека има повече хора като теб.иииии както се казва, господ здраве да ти дава .къде ше ходим тая вечер? :P :punk: :punk: :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 2 Януари, 2009 Жив и здрав шефе и весело изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 2 Януари, 2009 Благодаря ви, колеги, за отправените пожелания, трогнат съм. Надявам се и аз да скоча някой ден в някоя по-така Хондела. Ама не е нужно да има повече хора като мен, не съм цвете за мирисане. Вярно, не съм станал престъпник, освен за това, че имам спортно гърне, но все пак... Благодаря ви още веднъж, да ви се връща тъпкано :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #4 Отговорено 2 Януари, 2009 ЧРД жив и здрав и дано се полее обилно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #5 Отговорено 2 Януари, 2009 Честита Найнтийн-ка и от мен! Айде за последно тийнейджър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #6 Отговорено 2 Януари, 2009 (Редактирано) наздраве шефче !! честит рожден ден и от мен. да си жив и хонделата и тя, и да се глезите взаимно Редактирано 2 Януари, 2009 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #7 Отговорено 2 Януари, 2009 ЧРД, жив и здрав бъди, останалото е пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 2 Януари, 2009 айде шефче честито... много да те слушат жената и хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #9 Отговорено 2 Януари, 2009 Да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #10 Отговорено 2 Януари, 2009 Шефче жив и здрав! Голям да пораснеш и колта да порасне голяма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове