Lesov 0 #1 Публикувано 30 Декември, 2008 Здравейте колеги изкам да попитам някой дали може да ми каже дали мога да сложа предни амортисиори от сивик англичанка или ровър 400 амортисиорите са 1кам 1 а моята кола е Сивик 5та генерация бях чувал че на англичанката са по високи някой ако е запознат да ми даде съвет да слагам ли някои от посочените тук или да си търся от 5та генерация П.П. Благодаря предварително и весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 2 Януари, 2009 Здравейте колеги изкам да попитам някой дали може да ми каже дали мога да сложа предни амортисиори от сивик англичанка или ровър 400 амортисиорите са 1кам 1 а моята кола е Сивик 5та генерация бях чувал че на англичанката са по високи някой ако е запознат да ми даде съвет да слагам ли някои от посочените тук или да си търся от 5та генерация П.П. Благодаря предварително и весели празнициколега за стандартните ли става въпрос или за спортни....или то няма значение..?че аз се чудя за спортни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове