Jump to content
edikoisi

изпускател РМФ

Recommended Posts

така имам въпросния изпускател в гаража и чака за монтаж интересното е ,че има трабички веднага след фланеца свързват 4 с 1 и 2 с 3 цилиндър .според мен идеята е да се постигне минимално засмукване но дали е така...ако някой има повече информация или идеи защо и как да казва..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можах да намеря такъв Drag style с тръбички(има,но без тръбички).Това е моето предположение за какво са тръбичките.Виждал съм такава изравнителна тръбичка между 2-ките тръби на 4-2-1,но не съм виждал досега между 2-ките цилиндри,но предполагам,че е затова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, дай някаква снимка да стане по-ясно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такъв оригинален РМФ няма(или поне в Интернет няма никъде).Това го e доработил някой може би бившия собственик или е било по специална поръчка за клиент.Доста хитро като идея признавам и в никакъв случай не е лишено от смисъл.За пръв път виждам такава изработка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си че са пробити и газовете имат достъп от 1-ви до 4-ти и от 2-ри до 3-ти цилиндър?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митак , измислихте ли го защо е така тоя колектор?

Вероятно ще е да изравни налягането в отделните рънове, но каква е файдата от цялата чекия?

Един косфорд фен, за бога, ми показа, че при РС 2000 има подобни тръбички , но там нещата са били за някви икономии и дрън дрън чики фрики.

Публикувано изображение

А скивай пък при моторите за кво иде реч :) :) :D

Публикувано изображение

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Формула едно нема такива тръбички, според мен някой ги е слагал допълнително, махни ги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навсякъде го дават единствено за sound reduction, така че с него и без него все тая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...