igoana 1 #1 Публикувано 27 Декември, 2008 Вапросаа ми е дали ваншните карета са еднакви с на другите по малки civici илиса спицифични за модела тоест усилени. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 27 Декември, 2008 Не са същите Ще ти станат от Дел Сол ВТИ и ако не се лъжа Сивик 4г.&ЦРХ 2г. ВТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igoana 1 #3 Отговорено 27 Декември, 2008 много благодаря, в понеделник го сменям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #4 Отговорено 27 Декември, 2008 колега извинявам се че използвам твоята тема. дано нямаш нищо противискам само да попитам за моя сивик '97 без АБС нормално ли е карето ми да струва над 100лв.другия вариант е китайско за 67лв в комплект с маншонче и аз в понеделник ще сменям, явно по коледа не им върви на нашите карета весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 27 Декември, 2008 Това над 100 лв, може да е и 500 лв нали? Нормално е ново каре да е около 120-140, китайско не зимай, не караш Хюндай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 27 Декември, 2008 оригинални японски са над 300лв. По добре търси запазено 2ра ръка.... китайски и аз не препоръчвам, само като краен вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #7 Отговорено 28 Декември, 2008 Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове