Nikolay Kozloduy 6 #1 Публикувано 27 Декември, 2008 Колеги, на 30 декември ме чака път .Заминавам си gia panta за България .. Малко рисковано, тъй като колата е със кофти гуми и само 2-те предни ще са зимни .. Та въпроса ми е (ако някой има скорошни наблюдения) пътя Кулата - София - Враца в момента във какво състояние е? В смисъл сняг, лед, опасни участъци спец. през зимата ..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BRAINIAC 1 #2 Отговорено 27 Декември, 2008 Снега на Кулата колега ще ти е най-малкия проблем.Затварят границата когато и по което време си искат за да не стават задръствания заради гръцките фермери.понякога е затворена и до 1-2 часа посред нощ.Весели празници и дано да минеш безпроблемно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 27 Декември, 2008 (Редактирано) Колега на 29-ти ще пътувам Враца - София и ще ти кажа как е положението поне до София. Но карай внимателно че се пързаля много, особено ние със седаните че са си тежички. Като дойдеш към Враца се обади да пием по нещо. Във Враца си е поледица навсякъде вчера се въртях по улиците. Редактирано 27 Декември, 2008 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #4 Отговорено 27 Декември, 2008 Значи ме очакват много "приятни" моменти ... Дано не се появя на последната страница на някой вестик, в карето "Инциденти" .. Инак да пием по нещо, ще да е като дойда на някоя среща, че сега ще мина транзит за към Козлодуй .. Голям сървайвър ще е усещам ... Дано да се пооправи малко времето та да се прибера като хората, пък после ако ще да се изсипе целия сняг на света . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #5 Отговорено 27 Декември, 2008 Току-що гледах гръцките новини и положението никак не е розово ... Сняг в Солун и на разни други места Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 27 Декември, 2008 За предпочитане е да минеш през Свиленград .Няма сняг и не затварят граници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #7 Отговорено 27 Декември, 2008 Така пътят ми ще се удвои ... крайната цел е Козлодуй ... ща-неща цепа Кулата-София ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #8 Отговорено 29 Декември, 2008 Така пътят ми ще се удвои ... крайната цел е Козлодуй ... ща-неща цепа Кулата-София ...Пази се от трафика! Все още виждам хора които карат или без фарове, или с летни/изтъркани гуми... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове