Jump to content
Nikolay Kozloduy

Пътна обстановка

Recommended Posts

Колеги, на 30 декември ме чака път :rolleyes:.Заминавам си gia panta за България .. Малко рисковано, тъй като колата е със кофти гуми и само 2-те предни ще са зимни .. Та въпроса ми е (ако някой има скорошни наблюдения) пътя Кулата - София - Враца в момента във какво състояние е? В смисъл сняг, лед, опасни участъци спец. през зимата ..?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снега на Кулата колега ще ти е най-малкия проблем.Затварят границата когато и по което време си искат за да не стават задръствания заради гръцките фермери.понякога е затворена и до 1-2 часа посред нощ.Весели празници и дано да минеш безпроблемно :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега на 29-ти ще пътувам Враца - София и ще ти кажа как е положението поне до София. Но карай внимателно че се пързаля много, особено ние със седаните че са си тежички. :rolleyes: Като дойдеш към Враца се обади да пием по нещо. Във Враца си е поледица навсякъде вчера се въртях по улиците.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ме очакват много "приятни" моменти :rolleyes: ... Дано не се появя на последната страница на някой вестик, в карето "Инциденти" .. Инак да пием по нещо, ще да е като дойда на някоя среща, че сега ще мина транзит за към Козлодуй .. Голям сървайвър ще е усещам :rolleyes: ... Дано да се пооправи малко времето та да се прибера като хората, пък после ако ще да се изсипе целия сняг на света :rolleyes:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що гледах гръцките новини и положението никак не е розово ... Сняг в Солун и на разни други места :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За предпочитане е да минеш през Свиленград .Няма сняг и не затварят граници :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така пътят ми ще се удвои ... крайната цел е Козлодуй ... ща-неща цепа Кулата-София ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така пътят ми ще се удвои ... крайната цел е Козлодуй ... ща-неща цепа Кулата-София ...

Пази се от трафика! Все още виждам хора които карат или без фарове, или с летни/изтъркани гуми...  :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...