Jump to content
manniakk

Табло от интегра в Сивик 6г.

Recommended Posts

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Съжалявам за гадните снимки. на живо е много по яко :angry:

Днес си поиграх да пренареждам кабелите, но ми остана да го захвана. Самото табло е с около 20мм по широкото от това на 6та и затова се налага да се преправи конзолата за да може да се захване таблото на оригиналното място. Мисля да си поиграя в събота и мисля че ще успея да го приключа...

това е източника ми на информация:

http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=1053318

Целия процес ми отне около 1 час без да си давам зор.

Всичко му работи но няма светлини за имобилайзера и за аварийните, но мисля как да преправя другите лампи които не се ползват. Мисля че даже и лампата за резервата на горивото ще тръгне но ще трябва да почакам :)

Не знам дали това е най правилния раздел. Ако някой прецени нека я мръдне в спорт и тунинг...

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е хубава работа аз затова ли ти взех табло от S2000 - хм явно ще остане за моя сивик :) Браво manniakk много добре е станало. Като подкараш всичко да пуснеш снимки на крайния продукт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е хубава работа аз затова ли ти взех табло от S2000 - хм явно ще остане за моя сивик :) Браво manniakk много добре е станало. Като подкараш всичко да пуснеш снимки на крайния продукт.

ще дойде ред и на таблото от s2k :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато дойде вече ще е наместено :angry: както и да е извинявам се за спама и успех с проектите, твоя сивик е една от малкото 6г които много ми харесват. Като сложиш и новия мотор ще има :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос: Оригиналния датчик за отворена врата маса ли подава или 12V в момента в който отвориш вратата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...