harabijta 1 #1 Публикувано 23 Декември, 2008 колеги помощ.Онзи ден сглобих колата след смяна на гарнитура на главата и изчезна смукача.Някои да даде акъл каква може да е причината И какво го управлява . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 23 Декември, 2008 Компютъра го управлява, макарче не знам с какъв сивик си. Моя аматьорски съвет е, че може да не си поставил буксата обратно в клапанчето, и той дори да не играе никаква роля. Другия вариант е да е запецнал, но се съмнявам. Изчакай по-компетентен отговор от моя, защото моя не изчерпва проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 23 Декември, 2008 Не мисля, че може да се постави буксата на обратно. А и дори да може, пак ще работи EACV. Стига да има такъв де. Нека колегата да каже за кои двигател става дума все пак....пише се civic между другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 23 Декември, 2008 Не не, нямам предвид, че я е поставил наобратно, то наистина не може. Имам предвид, че изобщо не я е поставил Някъде да е виснала и да не се вижда, това имах предвид, не си допрочел. Но няма значение, аз спирам да пиша в темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 23 Декември, 2008 Ако не е закачена ще свети Чека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 23 Декември, 2008 На D13B2 и на D15B3 се управлява от вакууми. Ако там си разкачил и разместил нещо ще е мътна и кървава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #7 Отговорено 19 Март, 2009 колеги пак да повдигна темата шото проблема си седи само че и колата се заседя малко последните месеци по различни причини.Мотора е Д15Б2 и всичко е закачено по него.Кои датчик вдига и сваля оборотите като е студена колата.А и чека свети откакто го има проблема.П.С сменил съм датчика за температурата и др до него които се намират под деокото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове